Torsdag ar antligen har..

Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera helgen igar, men jag hade sjukt mycket energi efter jobbet och storhandlade, stadade hela lagenheten, tvattade all tvatt och fixade nasta klart K's sista present, det tar ju hundra ar att skriva ut alla kort.


Det du Farmor, det trodde du inte, att jag skulle stada, fast vi stadar ju trots att vi har en staderska, hon gor bara det vi inte har lust att gora :)

Fast vi ska ju som sagt skrota henne snart sa jag far val borja vanja mig..  och tack for dina langa sota kommentarer, det ar valdigt roligt att lasa vad ni har for er, vem som halsar pa, vad ni har for vader, hur langt du springer varje dag.. Jag hoppas ni ar fria den 23 augusti?? Pappa kanske redan har pratat med er, da blir det kalas pa Nybyggarvagen eftersom K har fyllt ar och jag fyller ju snart, Kenny tackar iallafall sa mycket for den finfina kortet, det va verkligen gulligt av er.. :)


Oh ja jag maste beratta vad som hande igar morse pa vag till jobbet..
Jag rakade kasta mina bil o hem nycklar i den stora soptunnan utanfor huset.

Jag holl dumt nog nycklarna i samma hand sam pasen och sa hyvade jag ner soporna och da fastnade nycklarna i ogglan pa plastpasen och kastades ner i tunnan hahahaha.. jag holl pa och do och sa skulle jag ju ivag till jobbet.

Sa jag fick glatt klattra upp och stalla mig pa ena lilla hjulet i hogklackat, halla i jattelocket med ena armen och hanga ner i tunnan och grabba tag i nycklarna med den andra hahahah det va nastan sa pinsamt sa det va hysteriskt roligt :)






Kommentarer
Postat av: Gullhönan

Pullan va skulle du ha i botten på soptunnan då ;) en gammal tårtbit eller två?

Jag ska med på festen! Femte dagen vi firar Kenny :)

Puss I love u din getjävel

2008-07-31 @ 15:53:06
URL: http://sessankarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0