Bio

Snart hemgang och dags for bio med Ebba. Jag ahr inte varit pa sen Die Hard 4 kom ut, det va langesen.
Fick lite gjort igar kvall, firrarna kan andas och vi har rena klader igen, K strok skjortor som aldrig forr.
Det enda jag inte gjorde va att stryka hogen som ligger o vantar, den kan gott vanta ett tag till.

Pa fredag blir det iaf en ny bil, nu ar allt klappat o klart.. tyvarr.
Kenny ska aka ner och hamta den pa fredag sa efter jobbet far jag se den i verkligheten. Jga langtar iof inte som en galning direkt da jag garna hade haft kvar audin men men jag ska vara glad att jag har en bil att kora.



Nu ska jag dricka upp mitt te och ata upp mitt shortbread.. det ar inte dumt det!
Jag alskar shortbread!




Ha en trevlig Valborg alla, jag far ju jobba pa som vanligt och fira med bio ikvall istallet :)
Jag hoppas ni far en trevlig kvall!


Ny vecka...

Mandag igen och ny vecka har startat, trevlig vecka ska det bli hoppas jag.
Ikvall ska vi hamta bilen som vi lamnade in pa lagning imorse, dom gav oss en A6 under dagen, som en stor traktor ar den och later som en ocksa (diesel), Kenny dromde inatt att dom gav oss Q7an under dagen och att vi bara struntade i att lamna tillbaka den, hur gott hade inte det varit :)


Storhandla blir det efter bilhamtning... jag langtar, jag ska fylla vagnen till bradden, sen ska jag ocksa forsoka mig pa att gora rent at stackars firrarna som kanppt kan andas langre for det ar sa smutsigt och sen hade jag tankt att stryka som jag tjatat om i en vecka nu men det blir sakert inte av i kvall heller..


Imorgon ska jag ga till gymet och bli stark, onsdag har jag en bio dejt med Ebba, torsdag har jag gym dejt ocksa med Ebba och pa fredag ska jag och alskling till Las Ramblas, en av vara favvo tapas stallen, och gotta oss hela kvallen, det langtar jag mest till.
Vi ska bara ha en helg for oss sjalva den har helgen, ingas fodelsedagspartyn att ga pa, ingen vi ska aka och halsa pa, inga masten.. bara mys hela helgen med tapas, sovmorgon, mysig lunch nagonstans lite shopping kanske och sa hoppas vi att vadret blir bra sa vi kan sitte i solen och njuta av varen.. det ska bli underbart!

Snart dags for lunch och i ladan idag ligger det..... kinamat fran igar! Slurp, fran varldens basta kinamatsstalle!
Jag ska lagga upp bilder fran helgen och varat 80-90 tals party i Doncaster senare. 

Varbild tagen i mars, visst blir man lycklig av blommande trad!
image89

Hors!

Inte langt kvar...

..tills jag far ga hem for helg. Underbart!

Jag lyckades hitta lite fynd idag anda.. en jattefin kavaj och tva trojor, sen kopte jag aven fodelsedags kort at fodelsedagsbarnen till imorgon, favorit lakrits at Kenny och Euan, lunch at mig och efterlangatde Fizzy Rainbow Belts... jag verkligen alskar sura godisar -  jag kan liksom inte lata bli.. jag ar fast i Fizzy trasket helt enkelt!


Idag for 2 ar sedan landade jag pa Glasgow airport ganska ovetandes om vad som vantade, forvantansfull, lite nervos men mest upprymd av hela grejjen, nytt land, nytt jobb, nya manniskor. 
Fyra manader va planen och flyget hem va redan bokat... Jag blev kvar och jag trivs och hade nog aldrig kunnat gissa att detta skulle bli resulatet av en simpel ansokan till arbetsformedlingen.
Jag ar stolt over mig sjalv att jag tog chansen och jag ar stolt over det jag har gjort hittils for att hamna dar jag ar idag, jag saknar saklart min familj och mina vanner oerhort mycket men trots det ar jag lycklig, djupt in i sjalen lycklig och inget ar langre an en flygresa bort!

Det ska firas med en Kopparbergs cider ikvall pa Bier Halle!!
Trevlig fredag allihopa!


Harliga fredag!

Solen skinner idag, tyvarr sa dom att det skulle bli regn framat eftermiddagen, men jag haller tummarna att vi far fint ikvall.

Jag och tjejerna ska ju till Bier Halle ikvall och ata oss tjocka pa pizza och drick ol fran varldens alla horn och det hade ju varit fantastikt om vi kunde sitta ute.


Annars ar det ju som vantat loningsfredag idag ocksa, antligen, vi har varit luspanka i 2 veckor nu och kocken har fatt fantisera ihop 3 ratters av vatten och brod.

Vi ska ju bort imorgon ner till Doncaster men pa sondag ska vi fylla kylskapet till bradden och frossa tills byxorna spricker.


Igar akte jag och Ebba hurtigt till gymet, val dar va vara favoritklasser installda och hade ersatts av aerobics.. det va inte sa dumt och trevligt att fa testa pa den klassen men inget slar var attack+konditioning, efter aerobicsen va det en kille som skulle halla i legs/bums/tums ist for konditioning sa vi valde att aka och handla god mat istallet, ingen dalig middag blev det heller.. mums!


Vi hamtade K's utkladnad idag... min har inte kommit an vilket borjar oroa mig, jag haller tummarna for att det ligger en lapp hemma ikvall att jag kan hamta ut den och om inte att den kommer imorgon bitti, vi maste ju aka senast 12 imorgon sa postgubben far garna rappa pa lite, det ar ju tur att vi far post pa lordagar i det har landet annars hade jag varit screwed..


Shopping lunch idag eftersom det ar fredag, jag hoppas jag kommer tillbaka med fynd - vi far se efter kl 2, nu ska jag sluta tramsa och fortsatta arbeta.


Attack-torsdag!

God formiddag, I Sverige ar det till och med snart god lunch.


Jag bad IT har pa jobbet att installera min outlook pa min telefon sa jag kan skicka och ta emot email. Men inget ar val enkelt - da skickar lilla norden nere pa IT ett mail till min chef och sager att eftersom detta inte ar en av foretagets egna telefoner sa kan han tyvarr inte ordna detta, men skulle det kravas i mitt arbete att jag behover detta installerat sa skulle dom sanda en forfragan till iPac, jag menar jisses snacka om att gora saker krangligt... hur kan detta vara ett sa stort problem har nar alla andra foretag gor sa?? Jag trodde det va bra att du va framat och detta visar val pa, om nagot, att jag ar villig att arbeta pa min fritid.. jakla notter!

Aja, jag mailade tillbaka och sa att det inte alls va nagot jag behovde dagligen men om detta finns forinstallerat pa min telefon vad ar problemet??

Vi far sa vad chefen sager..



Ikvall blir det iaf dubbelpass med Ebba, attack forst och sen konditioning.. jag ar supertaggad!!



Sunshine

Solkensdags!

Da blir man genast lite gladare, och om bara 10 minuter far jag strutta hem - annu battre.
Jag ska njuta av solen denna eftermiddag nar jag kommer hem, laga nan god middag (eller kocken ska rattare sagt) kolla Desperate och fixa naglarna - jag kanske stannar pa vagen hem och koper scones till ikvall ocksa for att lyxa till det lite extra med min kopp te. Jag har aven sagt i 3 dagar nu att jag ska stryka sa jag kanske ska ta tag i det ocksa.. vi far se helt enkelt vad kvallen erbjuder.

Det har har jag stirrat pa hela dagen
image87

Men snart ska jag titta pa detta istallet, mycket roligare

En butter onsdag!

Idag hade jag velat saga happy onsdag men det stammer inte riktigt.

Regnar gor det, jag kanner mig allmant lag, trott pa jobbet och jag vill hem, en tartbit har slunkit ner nu pa morgonen men det hjalpte inte!


Jag har iaf helgen att se fram emot, pa fredag ska jag och tjejerna till Bier Halle och kaka pizza och dricka ol, dom har supergoda pizzor dar och ol fran hela varlden... mmmm... det ser jag fram emot!
image85  image86


Pa lordag bar det av till Doncaster, jag langtar redan till bilresan, jag alskar biltripper.. sa mysigt och packa liten picnic och brumma ivag.

Val dar ar det stor 30 ars fest med 80/90 tals tema sa vi har ordnat utstyrsel som jag ska avsloja senare, min borde komma med posten idag eller imorgon.

Annars ar K's utkladnad klar och hotellet ar bokat, dock ingen present an men vi ska fixa det innan vi ger oss av pa lordag.

Hotellet ser mysigt ut.


Nu blev jag lite gladare bara 2 dagar kvar sen ar det ju faktiskt helg och pa fredag den 25 april har jag varit har i Glasgow i exakt 2 ar! Det ni, det ar nagot att fira! 








Tisdag 22 April

Lunchdags ar det nu och jag har en juicy burger med god sallad som vantar pa nedervaningen.. mumma!
I fredags fyllde Lauren hela 24 ar vi gick till The Loft for nagra drinkar.

Pa lordagen stadades det for fullt hemma innan vi begav oss till nasta kalas - Roisin pa jobbet fyllde 30.
Efter det gick jag och Kenny till One up och blev fulla och glad innan vi akte hem for och sussa.
image81

image82

Sondagen blev det utflykt till Ayr for att titta pa bil - tydligen ska det nu bli en BMW vilket jag inte ar sa jatte lycklig for men men jag betalar ju som sagt inte. Sen akte vi hem, hamtade Ebba pa vagen, stannade pa Macidonken och kopte lunch och akte hem for och kolla pa fotbollen, fin fint vader hade vi sa det va en mysig lite trip och en valdigt slapp eftermiddag.
image83

image84

Idag daremot ar det tisdag - jag snorvlar sa jag kan inte ga till gymet men Kenny har halvdag igen for annu mer golftavlingar sa jag ska hem och kolla pa Desperate Housewifes och Gossip girl hela kvallen.. myskvall!

Nu kurrar kistan - dags att kila!

Mer bilder fran London Maraton


image66

image67

Danny fragar vad jag vill dricka
image69


Hur vissa kan springa 4.2 mil utkladd sa har ar en gata
image70


 

image73

Mer utkladnad

image74


image76


En paj
image77

Och sist men inte minst har vi var egna Faye inringad i gront...
image80


London Maraton 12-14 April 2008

Har kommer lite uppdatering fran var helg I London och London Maraton.


Fredag kvall hade kocken lagat god middag, vi drack favvo vinet, packade resvaskan och spelade kort.

image45

Vaskan ar packad

image47


Vi tog som sagt taget denna gang ner till sodern vilket gick som pa rals pa vagen ned och var en upplevelse pa vagen hem, massor med forseningar pa hemvagen och nar vi kom till Edinburgh stallde en familj till med trubbel, stackars barnen grat, morsan va nog full eller sakert drogpaverkad och pappan svor och skrek at ungarna som grat annu mer, sen kom polisen och dom fick kliva av och kunde garanterat inte aka hem och laga mandags middag. Stackars barn.


Jag spelar Block puzzle
image48


Vi akte forbi York
image49


och Newcastle..
image50


och Knebworth dar Robbie Williams hade en koncert for nagra ar sedan.
image51


Det blev lite shopping nar vi kom fram och en efterlangtad lunch, mestadels soligt men har har det precis regnat naturligtvis.
image52


Pa sondgen va det ju som sagt maraton dags och Faye och Sharon va upp med tuppen, vi andra sov langre, tog oss in till stan runt lunchtid och njot av den fina dagen som va mestadels solig - bilder kommer.

Efter maraton akte vi till Henry's dar det firades resten av kvallen.


image56

Matt, Danny och Kenny
image57

Vi firar hurtbullarnas malgang
image59

Danny, Michelle, jag och Kenny - middag pa Henry's - fotbollsresultatet va viktigare!
image60

Kenny och Danny
image61

Matt
image62

Fay visar upp medaljen
image63


Michelle
image64


Faye
image65


Efter Henrys tog vi oss till 'hem' till dom lokala pubbarna for mer drinkar och nattmat och Faye visar sitt nya 'tunnelbanetrick'
image53


image54

image55

Mandagen blev det bara en lunch innan taget hem, helt fantastiskt varmt och soligt var det och jag hade garna stannat en dag till - vi ses snart igen!


Fredagstrottis

I natt kl 3 kom min underbara pojkvan antligen hem efter 7 timmars bilkorning.

Jag hade bokat en hyrbil at honom igar och bett om en decent size eftersom han skulle kora sa lange, tydligen tyckte dom att det da skulle vara en familjebil med enbart 4 vaxlar, jag trodde inte att det ens fanns bilar med bara 4 vaxlar.. men uppenbarligen?! Han kom hem iaf!


Igar kvall gick vi ju som sagt pa Body Attack, och jag kan lova att det va attack.. jisses.. jag va helt slut efter, tomatrod i fejjan och svettade som en gris.

Men shit va harligt det var och det kanns i kroppen idag.

Jag bestallde aven ett kit fran I.d. igar kvall efter att ha testat Ebbas farger osv, massor med produkter for bara £50 och fri frakt, sa jag slog till, kommer nasta vecka hoppas jag. Har ar hemsidan om ni vill kolla, bra priser!


Imorse nar klockan ringde kl 7 var jag nastan medvetslos, kom inte i sang forran efter 12 igar och kl 3 kom K hem och da var jag ju vaken ett tag.. men en extra stark 53:a fran maskinen i morse loste det, nu sitter jag med en kopp earl grey och ska snart mumsa i mig ett shortbread - det ar inte fy skam kan jag lova - da kan sjomannen klaga bast dom vill.


Ikvall blir det hem och packa, pussa pa alskling och skutta i sang tidigt for imorgon bitti tuffar taget till Forenade Konungarikets hufvudstad och London Marathon (som jag dock inte ska springa men val en van till oss ska)
Jag daremot tanker nog avnjuta ett glas vin i en bar medans jag tittar pa, och forhoppningsvis kommer solen titta fram och ge oss lite harlig var.


Det badar ju gott an sa lange
Sat
Sun
Mon
Tue
Mostly Sunny
Mostly Sunny
Partly Cloudy
Partly Cloudy
Few Showers
Few Showers
Partly Cloudy
Partly Cloudy
High 12
Low 5
High 12
Low 5
High 12
Low 4
High 11
Low 3


 


Hemgang, gymgang och soffgang..

Efter 2 koppar te, en kopp kaffe, en halv pase Tangfastics, obetalda sjomann, dubbelbokade hotel och 300 email senare ska jag antligen ga hem.. phiuuu.. det kanns nastan som jag redan gjort 5 Body Attack pass, men nu bar det av till det riktiga, jag och Ebba ska slita sa skorna smalter.

God kvaller!

Super-onsdag!

Lunchtime!!!!!
Antligen jag e sa hungrig, och jissa vad jag har med mig i matladan idag.. inte ar det inte grot iaf utan Spagetti och Kottfarssas.. mmmmmmmmmm det ska bli smarrigt!
Igar skulle ju jag och Ebba gatt pa step, men det va fullbokat sa vi korde nagot i samma stuk.. Ost, kex och vin kvall.. det satt fint i kistan som nu borjar bli lite val stor, men vi ska pa Body Attack imorgon istallet och kora stenhart!
An sa lange har dagen varit bra, busy busy ar jag men det gillar jag, saknar mitt hjarta dock som en galning, det ar ju sa mysigt och ga for en sneakysneaky te pa jobbet eller ga ut och kaka en god lunch tillsammans men jag far val klara mig denna veckan.
Zigenarna har flyttat och stackar angen ar under rehabilitering.. tjohooooooo.. har ska firas!



                                                                                                                                                                     

Ingen solig tisdag idag!

Kom inte ivag till gymet igar, blev sent hem fran jobbet sa det blev bara middag och sen mys framfor tvn med Te & Scone.

Imorse akte K till Dublin buhu.. och jag har jobbat roven av mig hela formiddagen.. mycket och gora men dagarna gar forvanansvart fort da istallet.

Ikvall ska jag dra med mig Ebba pa ett step pass kl 19 och sen ska jag hem och ata lite middag och tvatta, har inte en strumpa kvar i min lada. Resten av veckan har jag inte sa mycket planerat an forutom hemmafru-gora, jag ska forsoka hinna med mer gym, stada, tvatta klart, rensa min bombnedslagsgarderob for nya fynd och aka ut till HM och gora av med mina £40 i presentkort, kanske kan hitta nat fint infor helgen, vi ska ju ta taget ner till London den har gangen ist for flyg som vi oftast tar, det ska bli mysigt!


Sa har fina efteratter brukar jag fa om jag varit snall... cheescake! Han e bra duktig min kock!

image34

Nar jag vaknade i lordags, med varldens varsta bakfylla forovrigt, va det stralande sol, visst blir man glad av sol :)

image35

Kocken gjorde fin frulle at mig, med jordgubbar och allt.

image36

Har lag jag i solen storsta delen av lordagen, helt underbart!

image37

Klockan 4 hade jag tagit en dush och vi skulle in till stan och titta pa bil, K har trottnat pa denna sa nu ar han inne pa en ny - vi far se vad och nar det blir.

Jag som gillar audin.. bye bye.. men nu ska vi tydligen byta igen. Aja, betalar jag inte kan jag val inte ha krav heller men jag hade garna behallt lilla audi...
image38


Utanfor oss blommar blommorna for fullt, sa fint med lite farger.

image39

Fran Cameron och Emmas fest i lordags:

Tara och Lauren

image40

Marty och Lauren

image41

I sondags efter lunch i Helensburgh stannade vi till i Braehead och kom hem med ny fina tallrikar, somriga tallrikar som man blir glad av.

image42

Denna delikata lunch hade jag med mig idag - grot.
Vi far se vad det blir imorgon.. om det blir nagot, ar inte kocken hemma blir jag ju utan mat ;)
image43

Puss och hej sa lange!


7 April 2008

Fredags blev det middag och vin med Tara och Lauren, lange sedan vi hade middag tillsammans, det brukade vara en 'varannan vecka' grej men har inte blivit av pa lange sa vi hade mycket att prata om och skratta at. Kul.

Fredagens 4 ol och 2 glas vin visade sig vara mer pa lordag morgon, hade planerat gym kl 11 och lunch med Anna kl 14 vilket inte blev av, inte forran kl 4 hade jag lyckats gor mig klar och redo att aka och da hade saklart stackars Anna redan gett sig av hemmat.. Antingen borjar jag bli gammal eller sa kan jag inte rakna, daligt madde jag iaf!

Lordag kvall va det inflyttningsfest hos Emma och Cameron, fin lagenhet hade dom och det blev tack o lov inte lika manga glas vin denna kvall, dock valdigt trevligt. Sondags lunch hos svarforaldrarna och lite shopping i Braehead pa vagen hem, sen bara sondags mysa, jag alskar sondags mys!

Idag ar det mandag och jag har dubbelt jobb denna vecka da Mhairi ar ledig men det ska nog ga bra, till gymet ska jag ocksa ta mig ikvall tankte jag och sen ska jag hem och mysa med alskling eftersom han aker till Dublin imorgon igen :( buhuuuu.. inte kul! Men han kommer hem till pa fredag far jag hoppas eftersom vi har utflykts planer over helgen.

Idag ar det aven Var dag sa det blir dubbelmys!


Torsdag!

Idag har jag fatt nya krafter och ny traningsverk. Va till kara gymet igar som varit obesokt i nastan en hel vecka och jisses vilken energi jag plotsligt fick. Jag har kant mig sa seg dom senaste dagarna och trott pa kvallarna, men igar efter gymet sprudlade jag av energi och idag.. kanns som jag legat pa laddning hela natten och pressat in sa mycket krafter som gar i kroppen. Skont.


Idag ar min kara sambo 'ledig' hela dagen for att spela golf, jag onskar ocksa att jag kunde fa aka ut o rida eller shoppa eller nat sant pa min arbetstid men man ska ju vara kille och hejja pa ratt fotbollslag for och fa san lyx. Har jag tur far jag en gratis pizza om jag jobbar helgdag.


Men jag far istallet massor gjort pa jobbet och sa fyller en kollega ar, sa jag ar precis mumsat i mig en liten morotskaka och en kopp te sa det gar ingen nod pa mig, att jag dessutom har kinamat till lunch gor bara saken annu battre... Screw golf nar man far ata morotskaka sager jag, det kommer sakert regna anda ;)


Vilket ar bast?


                              Golf i regn                                                               Morotskaka           


Celebert besok from London town!

Har kommer lite bilder fran helgen, Danny och Michelle kom upp fran London for ett litet helgbesok. Valdigt trevligt hade vi med tapas pa Cafe Andaluz, Old firm, partylordag och myssondag.

Danny och Michelle - Metropolitan
image27

Danny och Kenny - Metropolitan
image28

Bilder fran fotbollen - Old Firm kallas det nar dom tva Glasgow lagen spelar mot varandra. Det ar valdigt stort har borta och en valdigt viktig match. Vad man hejjar pa gar tilbaka till vilken religion man har och hur man har vaxt upp -  i princip hejjar man pa Rangers om man ar protestant och pa Celtic om man ar katolik och detta tas pa storsta allvar.. ibland pa lite for stort allvar men det va verkligen en upplevelse att fa vara dar.

Michelle, Danny och jag pa laktaren - anda uppe i skyarna satt vi tyvarr.
image29

Jag med Rangers F.C i bakgrunden
image30

Matchen ska precis borja
image31

Poliserna va inte fa och allt valdigt valorganiserat sa 'dom grona' inste ska komma for nara 'dom bla'
image32

Polishastarna va fina och jag vill nu officellt byta karriar och bli ridande polis.
Det ar aven i denna byggnaden (sjalva stadium) dar vi har foretagets julmiddagar varje ar.
image33

RSS 2.0