Det var en gang...

...en gron och fin ang i slutet av mars, fylld med gronskande varblommor och surrande bin, hundar och barn som lekte och solen sken.

Nu - bor det en grupp zigenare dar, dom kommer varja var, kor in med sina skitiga sma illaluktande husvagnar, slapper los sina rabiesmittade hundar och sina snoriga skitungar, aker omkring pa crossar och bilar sa hela angen forvandlas till en stor lerpol, slanger skrap och skit omkring sig och branner sitt bajs sa det luktar anda in pa kontoret, stackars agaren av marken har satt upp tilltrade forbjudet skyltar, gravt djupa diken sa dom inte ska kunna kora in men inget stopppar en zigenare - fram med spaden bara sa graver dom igen stora diket igen, valter skylten och kor in med sina 15 skitiga sma husvagnar fulla med lort!!


Nu vet man att det verkligen ar var?! Suck!


Mr Bendick's och jag!

Mr Bendick's ligger har bredvid mig, mork och harlig inlindad i guldiga, silvriga, bruna och grona fodral.. inte fran American Apparel dock.. men vackra anda.
Vilken smak, vilken kansla, till och med drottningen av sjalvaste Forenade Kungariket slukar dessa sma uppenbarelser nar lusten kallar.

"The original and most famous Bendicks mint. A firm fondant flavoured with a very strong peppermint oil double enrobed with intensely bitter dark chocolate containing 95% cocoa solids"

Vem kan motsta dessa sma praliner - jag har nu snart slukat en hel box.. sjalv.. sa svarforaldrarna far dela pa en choklad kanin istallet nar dom kommer hem fran England - vi kan se det som ett paskpresentsbyte... som dom inte visste om!


Easter Monday

Trevlig helg ar slut, fast det ar en ganska trevlig mandag sa det gor inte sa mycket.
Fredags at vi pa Las Ramblas, en tapas restaurang i Bearsden dar vi bor som vi pratat lange om att vi maste testa, hur gott som helst, inte lika mysigt som Cafe Andaluz som ar var favorit, men maten var himmelskt god och vi kommer definitivt ga dit igen.

Lordagen va solig sa vi brummade ut pa en liten dagstrip med lunch pa Lodge on the Loch.
Nar vi kom hem runt 4 somnade jag i soffan och vaknade inte forran kl 8, da hade kocken hunnit lagat middag och fixat o trixat med en massa grejjer i lagenheten, man kanner sig lite vilsen nar man sovit sa dar lange.

Sondagen vaknade jag tidigt, solen sken in genom persiennerna, da blir man glad.
Vi akte till Ellis, Kennys syster, for och titta pa hennes nya kok och ge dom lite paskpresenter. Efter det akte vi in till West End, gick in pa mitt favvo crepes stalle och kakade lite lunch, shoppade lite och sen gick vi till Oran Mor och tog ett glas vin.
Nar vi kom hem gjorde jag nachos och vi drack lite mer vin och letade semester till sommaren, lutar at Cuba men vi far se vad planboken tillater.

Sitter pa ett lugnt jobb igen, Bank Holiday sa det ar inte manga som jobbar, men man far ju gratis pizza sa vissa pallrar sig sakert hit bara for det - att dom ar kalla och inte alls specielt goda ar ju en annan sak, gratis ar gott heter det val?

Vi far aven sluta en timme tidigare pa Bank Holidays sa kocken ska slappas av pa golfbanan efter 4 och jag ska brumma till gymet och trana tills jag stupar.. kanske hors ikvall!

Lite bilder fran helgen.. Ajokens!

Jag lyckades gor en lok i kaffet i fredgas kvall och va valdigt stolt :)
image20

Lunch i lordags pa Lodge on the Loch - mysigt stalle med fin utsikt.
image21

Mia (Kennys systerdotter) och hennes marsvin Tuffty:
image22


Underbar 'lunch' - Crepe med nutella, banan och jordgubbar - himmelskt!
image23


Ett glas vin pa Oran More efter shopping - cool bild tycker jag, eller 'frack' som min farmor hade sagt!
image24


Min fina paskpresent jag fick av K - det ar ju sa man vill ata agg till allt :)
image25

Nachos, vin och semesterletande - haller tummarna for Cuba
image26


Harliga laaangfredag!

Laaaaaangfredag ar det idag, sitter pa jobbet och solen skiner utanfor, typiskt, dagar som denna vill man vara ledig och ta bilen pa en liten utflykt med kaffe i termosen... mys!

Fast jobbet ar ok, valdigt lugnt och skont och man far mycket gjort, sitter och lyssnar pa radion med en kopp te sa det ar inte sa dumt.

Har kommer lite bilder:


Idag pa morgonen pa vag till jobbet va det sa har fint vader!

image18

image19

Kocken lagade middag igar - varldens godaste angade lax med champ och sparris.

image17

Mina fina nya skor fran Nine West som jag ska spatsera runt i ikvall.

image11

Fick en Lindt Gold Bunny av Mhairi i morse, den ska jag snaska i mig.. imorgon kanske.
image16


Oj oj....

Ingen uppdatering pa hela veckan, jag har varit sa upptagen med att pussa pa Kenny sa jag har helt glomt bort J

E det kanske skartorsdag idag?? Gud har helt glomt dom svenska helgdagarna, har borta jobbar man tyvarr inte halvdag idag och jag ska aven jobba imorgon pa Good Friday som det sa roligt heter, ar det inte imorgon man ska sitta hemma och lida och tanka pa Jesus?


Nej imorgon ska jag jobba hela dagen och tjana in en extra ledig dag och sa ska jag och Kenny ga ut och dricka oss fulla och ata skrapmat pa vagen hem.

Pa lordag daremot blir det paskdag, jag ska aka till ikea och handla lite sill och sant dar smaskigt man vill ha pa paskbordet och sa ska jag paskpyssla lite och laga stor paskmiddag. Mmmmmmm kan man inte aka hem far man ta svea till scotland!


Ikvall daremot ska kocken fa anga lax och gora sin goda potatismos och korka upp en flaska vin det ar ju trots allt skartorsdag!




Grattis till segern Charlotte!!

Nu ska jag ga och sussa, ska upp i tid imorgon och pyssla med lite grejjer innan jag ska hamta Kenny pa flygplatsen som nu landar 2 timmar tidigare an planerat alltsa 13.10.. jippppiiiiiii!

Sov gott min alskling, vi ses imorgon!
xximage9

Underbara torsdag!

Torsdagar ar ju helt fantastiska dagar, det kanns ju nastan som helg redan, fredagar raknas ju inte till vanliga vardagar sa I princip borjar helgen idag.


Ikvall ska jag och Anna aka ut till ett stort nyoppnat shoppingcenter som heter Silverburn som ligger soder om Glasgow. Hoppas nastan att jag inte hittar nagot jag vill ha for jag maste verkligen spara mina pengar.


Igar va jag och Ebba till gymet efter jobbet och korde overkroppen, har sjuk traningsverk idag vilket kanns bra, jag gillar traningsverk.

Sen akte vi hem och lagade ihop en korvstroganoff, det va evigheter sen jag at en svensk hederlig stroganoff med akta falukorv, satt finfint i kistan! Sen kollade vi pa The Lake House vilket va en bra men lite konstig film, jag kanske e dum men jag fattade verkligen inte varfor dom inte kunde traffas i borjan men sen pa slutet traffades dom vid huset, har dom inte bara kunnat arrangera det fran forsta borjan?

Va var haken liksom?


Idag skiner inte solen i Glasgow men daremot borja traden slappa ut sina grona sma knoppar pa en smygtitt ock korsbarstraden blommar for fullt, underbart att se.

Jag langtar som en tok till varen ar har pa riktigt och man kan sitte ute i solen och mysa.


Visst ar det harligt med var!


Haagen-Dazs 2 for £3 - vilket kap!

Idag har vi kommit halvvags, bara torsdag och fredag och sen ar det helg igen.. gud va veckorna gar fort. Och pa sondag kommer Kenny antligen hem.. Dessa 3 dagar har kants som en evighet.

Lunchen idag ar fetaost fyllda biffar med sallad vilket ska bli smarrigt, efter jobbet ska jag till gymet med ebba igen och sen ska vi hem och ata hederlig svensk falukorv.. blommig dessutom.. jag verkligen langtar!


Ebba foljde med mig hem igar och kakade lite middag, at Haagen-Dazs till efteratt och kollade pa Friends, sen tittade vi lite mer pa hemsidan med alla bristningsmagar och jag har nu officielt bestamt mig for att aldrig skaffa barn.. jo kanske i framtiden, fast jag langtar ju inte direkt efter den dar traumatiska upplevelsen.. usch! Det blir adoption for mig!


Jag maste borja planera mitt paskfirande for nasta helg, vad kan man tankas behova?

Jag maste ju pynta lite och laga massor med god paskmat... mmmm jag langtar! Synd att jag inte kan komma hem.


Nu ar det dags att skriva ihop nagra kontract som jag maste skicka ivag innan jag gar pa lunch.


Ta

x


Idag ar det muggknyckar tisdag!

Kom ivag till gymet igar med Ebba vilket va skont, jag har verkligen inte tranat pa evigheter, korde lite test av alla maskiner sa det blev inte inriktning av muskelgrupper denna gang, men det kan jag borja med imorgon, da ska jag fa mitt personliga program ocksa hoppas jag.

Sen akte vi hem och titta pa Fried Green Tomatoes och drack te med shortbread och malade naglarna, hur mysigt som helst.. tack hona pona for sallskapet!!

Kom inte i sang forran kl 1, samma som sondag kvall, sa imorse kande jag mig som en dod sal, kunde helt enkelt inte vakna, va tvungen att dricka tva koppar kaffe pa jobbet for o vakna och jag dricker ju nastan bara te nufortiden. Forresten sa har en av tjejerna lagt vantarna pa en av mina temuggar sa imorse knyckte jag tillbaka den moooahhahhaha... sa nu far hon anvanda en ful mugg och jag har tva fina.. moaaahhahhahaa!!!!


Ebba skickade den har lanken till mig (titta pa alla bilder pa magarna)- snacka om effectivt preventivmedel.. hua!!

http://www.theshapeofamother.com/


Jag haller forresten pa och dor av saknad, och det hjalper inte att jag fick varldens finaste meddelande igar, jag kan inte saga vad han skrev men det va underbara ord som far mig att langta till allt vi har framfor oss..


Idag skiner solen och jag ska bara mysa hela dagen, har en god sallad med sweet chilli lax till lunch och idag kan inga gnalliga sjoman fa mig pa daligt humor.. Jag alskar tisdagar, jag alskar Kenny och jag alskar mitt underbara liv!


Puss o hej - jag alskar ocksa leverpastej.. med gurka!

xxx


Karlek..

Jag har nog varldens underbaraste pojkvan, och han gor mig lyckligast i hela varlden!


Mandag

Nu ar det ater mandag igen, mitt bloggande under helgen gick inte sa bra, skrev flera langa inlagg som inte ville sparas sa jag gav upp.
Mysig helg iaf, drinkar i fredags pa The Loft och Oran Mor, paket fran asos pa lordag morgon, friends maraton, arenden, lunch, rugby som scotland vann over england - valdigt populart har borta, och sen lugn myskvall eftersom K skulle upp kl 3 nasta morgon och aka till Portugal. Sondagen akte jag till mitt nya gym (som verkligen kanns battre an det forra) pa mrogonen for induction, fick mitt nya kort som jag ska anvanda flitigt och en vaska med prylar i, ut till Dobbies en snabbis, hem och duscha, hmata anna for te och scone, till asda och handla mat och sen hem och ata lite middag (i min ensamhet) tvatta lite och mysa i soffan med te.

Nu ar det snart lunchdags - idag blir det skinka och feta sallad.. mums!
Ikvall ska jag o ebba till gymet och anstranga oss lite hoppas jag, sen ska vi hem och titta pa tjejfilm och mala naglarna och dricka te, ska bli mysigt :)

Nu kurrar magen - hej svejs!!


SKIT!!!!!!

Nu e jag less... varfor funkar inget??
Skrev nyss ett langt inlagg med bilder o grejjer och sa forsvinner allt och sa ar min laptop helt dum i huvudet och stanger av sig hela tiden sa nu ger jag upp.

Ha en trevlig lordag!
Hej da!!

I morse...

.... vaknade jag ratt sa pigg runt halv sju nar alarmet ringde, vanligtvis brukar jag automatiskt snooza i 45 min utan att ens veta av det, men kvart i 7 studdsade jag upp, in i duschen, korde hela raka och peela kroppen grejjen, kakade smarrig frulle och gjorde mig iordning, naturligtvis blev jag sen iaf av nan konstig anledning och nar vi skulle aka sag vi ett stort paket utanfor dorren.. Kennys nya golfbag.. sa vi blev annu lite senare.

Vi kommer alltid till jobbet runt 08.59 vilket inte ar sa bra sa vi har som ny regel att aka hemifran 08.10 vilket gick sadar haha


Hittils har jag iaf hunnit med att dricka en kopp te, ata ett apple och ett plommon och sa har jag arbetat saklart, sjoman hit och sjoman dit, och batar lite overallt. Snart ska jag ga ner och ata lunch, jag gjorde en skitgo sallad imorse med kyckling sa jag langtar som en tok.



Ikvall ska vi ha fotbolls kvall, Kennys lag.. som ligger honom valdigt varm om hjartat, nastan mer an vad jag gor, spelar ikvall. Vi blev erbjudna biljetter av jobbet men ingen av oss kanner for att ga sa nu ska vi tydligen stanna hemma och dricka vin istallet, for ovanlighetens skull!

Imorgon eller kanske lordag ska jag ovsloja en hemlis.. oj oj sa spannande!

 


Tjingelingsan


Mmmmmm...

Lasagne lunch va inte dumt.. smaskigt.

Jag kopte ju saklart 'chokladbollar' nar jag var pa Ikea i lordags sa dom har jag med mig idag och ska bjuda pa till eftermiddagste.

Idag skiner solen glatt, konstigt vader har, igar va det snostorm hela dagen o snorkallt och idag ar det var igen... ojoj.

Fick just reda pa att jag ska ner till London den 11 april och titta pa London Marathon, vi har en kompis dar nere som ska springa sa vi ska hejja pa henne, da kan det ju om vi har tur, vara riktigt fint vader. Ska bli valdigt roligt, senaste gangerna jag har varit dar har det ju inte varit nagon tid for shopping direkt, det ska det bli andring pa den har gangen.


Insag just att det snart ar pask ocksa, tyvarr sa ska jag inte aka hem sa jag ska fixa eget paskfirande har, men vad ska jag ha for mat pa mitt paskbord??

Forra aret letade jag som en galning efter vita agg sa jag kunde mala, men har finns nastan bara bruna agg, jag kanske kan lagga in en aggbestallning?


Tydligen gillar vi vita honor i Sverige och har darfor mest vita agg och har borta gillar man bruna honor och har darfor nastan bara bruna agg, undra om dom vita honorna kanner sig diskriminerade har borta? Jag sag ett program for ett tag sen om frigaende (utomhus) hons och inomhus hons, jag kan saga att jag koper aldrig mer nagot annat an organiskt efter det - varken agg eller kyckling - usch va hemskt det va!

                                                         Lyckliga honor                                Ledsna honor

Jag har tva hjartan!

Middagen ar slukad, en appelpajsbit ocksa, jag har tittat pa Hairspray fast somnade efter 20 min sa jag maste nog se den igen. En tvatt ska hangas och sen ska jag gora mig en kopp te och krypa ner i sangen och lasa min bok. Har precis pratat klart med gullhjartat som inte kommer snusa sott bredvid mig inatt.. inatt ar det bara Apan o jag.

Han berattade just att han har hittat ett perfekt resmal for i sommar/host, vi hade pratat om att aka till Mexiko, Cuba eller Dominikanska men tydligen har han andra planer nu som e hemliga, han e sa sot, planerar och fixar, sa det blir intressant att se vart jag hamnar. Sen har vi pratat om att aka tillbaka till New York snart igen och jag hoppas hoppas att vi kan gora det, vi langtar tillbaka sa mycket, det va den mest fantastiska semestern nagonsin.

Puss puss pa mitt hjarta!
image2

Rosa naglar ar fina naglar, gula naglar ar fula naglar!

Jag akte och hamtade Ebba i fredags kvall och vi kakade Ebbas magiska potatisgratang som kocken alskar och mina hemmagjorda farsbiffar, mycket gott! Sen skulle vi till pubben men vi stannade hemma och spelade poker och drack vin istallet, vadret va helt fruktansvart.

Lordagen va svensk dag, jag o Ebba tog bilen till IKEA och hade kottbullslunch, jag kopte lite saker till ena sovrummet och sen fyllde vi korgarna fulla med svensk mat och tog en vurre med bro pa vagen ut. Hamtade genomblot Kenny som spelat golf i regn i 4 timmar och akte hem och mos med en kopp te, vi bestallde kinesmat, kakade svenska lantchips med dilldipp, drack massor med kopparbergs och vin och spelade monopol som jag stort forlorade, jag hade inte en pence kvar pa kortet och alla gator hade jag varit tvungen att salja.. till Kenny.. som daremot slutade med nastan alla gator med hotel pa och 6 miljoner pund pa sitt kort... jag hatar att forlora!

Sondag va det mors dag har borta, svarparonen kom over pa lunch, kockens lasagne och min appelpaj, himmelskt gott. Sen slappade jag hela ftermiddagen, malade naglarna, tvattade en tvatt, gjorde rent stackars fiskarnas pump som hade korkat igen, kollade pa Wild at Heart och laddade over musik till iphonen, drack manga koppar te och at en chokladboll, jag forklarade for Kenny att vi kallar/kallade det for negerbollar (n!ggerballs.. later mycket varre pa engelska) han tycker vi e konstiga haha.. men man sa ju det forr och det stod ju aven pa forpackningarna, idag kanske man inte fragar efter det pa cafet, men jag tror manga sager sa hemma fortfarande http://sv.wikipedia.org/wiki/Chokladboll


Idag nar jag vaknade, dodstrott, och tittade ut genom fonstret va det vitt pa marken, sno sno sno hade kommit, jag hatar sno. Jag vill ha var, tank alla stackars krokusar som fryser nu pga snon, det snoar fortfarande men det ar lite for varmt har borta for att det ska ligga kvar, det har snoat i mer an 6 timmar nu och anda ar det bara en millimeter kanske, inte ens vitt pa marken.. tack o lov!!!!


I morse akte K till Rotterdam for o jobba, sa ikvall blir jag ensammen om jag inte adopterar hem Ebba, men han kommer hem igen imorgon kvall tack o lov, jag saknar honom redan.. helt galet mycket!

Inget speciellt hander i veckan jag ska bara vara hemma och pussa pa mitt gullhjarta for pa sondag aker han till Portugal en vecka pa golfsemester, usch va trakigt :(

Dags for mote vid vattenautomaten!
xx


Helg!

Nu ska jag och min alskling ga hem och pussas hela helgen!

RSS 2.0