Sommartider hej hej sommartider..

Vilken helt fantastisk dag det har varit, vi vaknade med huvudvark efter gardagens drinkar, kakade frulle och packade nya picnickorgen full med godsaker, akte ut till DuckBay och la oss i graset och mos hela dagen och jag har blivit rod som en krafta, stannade till hos svarforaldrarna pa vagen hem och kocken lagade en stor saftig stek med sallad till middag, hur gott som helst.

Nu ar ljusen tanda, jag ska ga och hamta mitt svenska losgodis och krypa ner bredvid min underbara och bara mysa med en bra film resten av kvallen.

Bilder kommer imorgon, ha en mysig kvall ni med!


Freeeeeeeedaaaaaag........

Antligen ar helgen har, jobbat pa som en gnu idag for att kunna ga hem innan 6, hem och lamna K, akte och hamtade Ebba och hennes kartonger som hon ska lamna hos sin van Alex under sommaren nar hon kommer vara hemma i Sverige pa sommarlov, stannade och avnjot en underbart god crepes med jordgubbar, bananer, nutella o gradde och sen brummade jag hem igen.
Nu ar jag hemma hos Stuart, han o K spelar playstation och jag bloggar och njuter av en kall ol, inte alls sa dumt en fredag kvall som denna :)
Om ett tag ska vi ga till Massimo (en bar i Bearsden) och lagga pengarna pa drinkar och fira att jag fick 8 av 10 pa min essay jag lamnade in tidigare - duktiga mig!
Pa med klackskorna!


Sveriges forebilder - har ar en av dom...

Ja vad ska man saga.. ensamstaende mamma med tva barn soker.. vett i skallen!!
Bobby hit, Tito dit, skitfula strumpbyxor, solat idag, flyttkartonger, solat lite mer idag, (skratt) (snyft) (ler) (skratt), invigning, mer Bobby, platta haret, invigning, se sa brun jag har blivit, snart flyttar jag, mina undebara barn, USA slaktingar och LA...

Ja herregud.. kop ett par nya strumpbyxor, flytta till LA, ta med dig Bobby, Tito och Alex.. da kommer du bade narmare dina USA slaktingar, slipper pressa pa balkongen i timmar under vara 4 manader av varme, behover inte heller kopa strumpbyxor for att inte frysa och dar borta ar det sakert massor med invigningar att ga pa - om du inte har for sma brost for att komma in forstas, en forstoring till skulle nog inte skada!

 

Va stolt jag blir!?

Chokladhimlen

Solen stralar utanfor fonstret och jag har lite mork choklad som jag smaskar pa till kaffet.. mmmmm



Har ar aven det fina armbandet jag gjorde igar kvall, jag ar jattenojd!
Det ar inte bara golf jag ar bra pa...


Semester

Jag tror jag skymtar en solstrale bland dom morka molnen, vem vet, kanske blir det sommar i helgen som dom lovade.

Sat
31
May

DaySunny intervals22°C NNW5 mph16 mphVery Good
NightLight Rain Shower13°CE7 mph Good

Sun
1
Jun

DaySunny intervals21°C E5 mph17 mphVery Good
NightClear Sky12°CESE7 mph Very Good

Mon
2
Jun

DaySunny intervals21°C E5 mph Very Good
NightLight Rain11°CE6 mph Very Good


Har kommer bilder fran var lilla minisemester hemma i Gavle: 21 - 26 Maj -08

Vi kom fram till lilla sota huset i Stigslund


Dar pappa flitigt bygger ny altan


Jag testar studsmattan


Vi aker pa liten rundtur och halsar pa hastarna


innan vi (Kenny) har tee time kl 14.25 pa Gavle Golfklubb




Kenny gillar soliga Sverige - och sa vill han att jag lagger till att det ar mina solglasogon ;)








Pa lordagen blev det Alvkarleby Golfklubb och jag, kors i taket, spelade hela 6 hal, jag som inte trodde jag ens skulle traffa bollen :) jag kanske har en dold talang har?!




K och pappa diskuterar - jag tror det handlar om golf


Vi hade lunch i Alverkarleby, underbar lax och gott vin


Visst ser det smarrigt ut :)


Fin utsikt fran restaurangen


Jag nasta slickade rent min tallrik och bad om ett glas till.. jag alskar mysiga luncher!


Sen blev det shopping ocksa saklart - jag kopte fina klanningar och sota leggings, smink och en massa andra grejjer och sist men inte minst ett Sverige kitt - vi ska ju hejja stort pa Sverige i sommar sa vi kom hem med supportkittet fran Intersport :) campingstolen va dock for stor for att fa med hem pa flyget sa den far pappa ta hand om.


Sen hade vi Eurovision kvall hos Karin


Blev pa tok for fulla


Och sa har glad sag jag tydligen ut pa vagen till flyget hem - jag ville stanna lite langre!


Snipp snapp snut - semestern va slut!

Regnet det bara oser ner.....

Godmorgon alla solstralar,

Ja har i Glasvegas regnar det ju som vanligt, sa jakla trevligt med hederlig brittisk sommar :)
Fast det gor inte sa mycket, jag ar pa topphumor idag och det ar ju onsdag, en av mina favorit dagar!

Jag skulle ju uppdaterat bloggen flitigt igar kvall men jag fastnade med tvatt och blommor och annat pyssel, hemmafru varning faktiskt men det blir ju extra kul nar man tagit med sig manga av sina egna saker fran forradet hemma i Sverige, da kan pysselfingrarna liksom inte halla sig i styr.

Idag fyller min alskade lillasyter Diana 12 ar och hon ar pa kryssning over dan med klassen.
Ja ma hon leva,
Ja ma hon leva,
Ja ma hon leva uti hundrade ar, 
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade ar..
Hipp Hipp.. Hurra Hurra Hurra Hurra....!!!!!!

Grattis min sotaste syster pa fodelsedagen!

(nagot gamla bilder men dom enda jag hade har pa jobbet)
image154
Har tar hon en tur pa Paola ute i stallet i Alvkarleby.

image155
Har sitter hon tillsammans med min farbor Isak, bror Adam och Ricci, och sa hunden Bruno som inte vill vara med pa kort - min student Juni 2003.

Jag vill aka heeeeeeeemm.....

...jag har ingen lust med jobb alls idag, jag verkligen vantar ut tiden vilket gor att det kanns annu langre.. suck!
Vi ar till och med for sloa for att aka och handla mat ikvall sa vi ska svalta en dag och klicka hem det pa internet istallet.. ikvall ska vi bara mysa i soffan med svenskt losgodis.. mmmmm.
Var till en liten hobbyshop i gavle och kopte parlor och gummiband och grejjer sa jag ska pyssla med det ikvall ocksa.. ni ska fa se mina masterverk senare.

Lalalalala... nu ar det bara 1 timme och 6 min kvar... jag raknar sekunder nu....!

Back in business!

Jag ar tillbaka... nu pa jobbet och laser igenom alla hundratals email... phiuuu.. Vi hade det helt fantastiskt underbart hemma i Gavle och bilder kommer senare, ikvall ska jag bara packa upp vaskorna, puttsa pa alla fina pryttlar jag fick med mig tillbaka, tvatta och handla kylen full med godsaker, kara Margareth ska stada under dan sa det kommer va fint nar vi kommer hem.. hur skont som helst att slippa det kan jag saga.
Jag har massor att komma ikapp med pa jobbet sa jag maste fortsatta gneta, men utanfor fonstret viner vindarna och det ar kallt och jag maste varma rumpan mot elementet i koket medans jag gor te for att inte forfrysa... valkommen hem till Glasgow - va det ar underbart med sommar?!!






Skor

Nu orkar jag inte jobba mer.. jag vill aka hem till min mysiga lagenhet och ata god middag med min alskling och bara mysa i soffan resten av kvallen, jag borde traska till gymet ocksa sa vi far se om det hinns med :)

Jag var till Zara igar och shoppade lite efter lunchen med Anna och jag sag sa manga vackra skor.. ojoj det va nastan sa det gjorde ont i sjalen da jag inte kunde sla till tyvarr.. gud va jag onskade att jag kunde kopa alla dessa vackra skor och jag hittade klanningar och kjolar och fina toppar ocksa.

Det blev bara ett par byxor till jobbet i pasen tillslut, helt vanliga svarta kostymbyxor, men jag onskar jag hade kunnat kopa alla dessa vackra skor att ha till, oj vad mina byxor hade blivit mer an bara ett par byxor da :)

Ajokens!


19 Maj -08

Mandag morgon ar har, vaknade otroligt latt imorse, tog en lang varm dusch, strok min nya byxor och min skjorta, at min grot, sminkade mig och fixade mitt har.
Nu sitter jag pa jobbet med en kopp te och har faktiskt atit en scone ocksa mandagen till ara.

Detta ar en bra vecka, imorgon ar det forsta semifinalen i Eurovision, det ska jag se, och pa onsdag jobbar jag bara till 12.30 sen far jag aka hem och packa min vaska och antligen antligen aka hem till Sverige.

Jag langtar som en galning, tyvarr har jag last att vadret inte ska bli sa bra, jag har ju skrytit for K om hur bra vader vi har i sverige, hur varmt och underbart det ar pa somrarna osv.. forra aret i augusti nar vi va hemma va det 10-12 grader, senast va i julas och da va det -10, nu ska vi hem i maj och det ser ut att bli 10 grader igen...

Aret innan jag traffade K va jag hemma i augusti och da va det 25 grader och jag lag pa stranden varje dag och kom tillbaka hit och folk trodde att jag hade varit i Spanien i 2 veckor.. va ar det som hander.. vart e varmen??
Det ar nastan battre vader har i Glasgow an i Sverige - och da ar det illa! Skarpning - ge mig sol till helgen iallafall!

Lite bilder fran helgen

Kopte varldens sotaste picnic korg i fredags, blir perfekt for en lunch i parken.
image147

image153


Lugn och mysig helg hade vi med spel och god dricka.
image152

image151

image150

image149

Sondagslunch

Mysig morgon har vi haft, vaknade 9 av att Sky killen kom och skulle fixa var box, sen gjorde vi frukost och har myst framfor tvn, solen skiner utanfor fonstret vilket var pa tiden.
Nu har K akt for och spela golf och jag ska hoppa in i duschen och gora mig iordning och mota Anna for en lunch inne i stan, jag hoppas det ar varmt ute :)


Hittade en bild pa mig och Karin fran gamla goda tider - och om bara 4 dagar far jag antligen antligen traffa henne!
image145


Pugga plugga plugga....

och det ar boring.. men jag maste blir klar med min essay idag eller absolut supersenast imorgon..
men helst idag.
Vaknade halv 10, hade underbar helg frukost med farskt brod, yoghurt och en stor kopp earl grey.. super.
Sen dess har jag bladdrat bland papper, knappat som en galning pa datorn och last last last.

Kenny har kollat fotboll och det slutade inte som han ville sa han e lite butter just nu men han gick och gjorde te at mig i min fina sverige mugg for en stund sedan sa jag ar allt annat an butter :)
Mulet idag och inte alls sarskilt varmt sa det gor inte sa mycket att jag maste sitta inomhus.
Ikvall blir det hemmagjorda burgare det ser jag fram emot!


UEFA Cup Final Winners!

Ja som vissa kanske vet sa blev det ett stralande resultat... for Ryssarna!
Stackars stackars Kenny och alla andra Rangers fans, jag tyckte verkligen synd om dom.
Men men.. nagon maste vinna och nagon maste forlora och denna gang blev det Rangers, nya chanser kommer.

Grattis till segern sager jag iallafall till Zenit St Petersburg!!


Sushi och fotboll

Till lunch blev det sushi med farska bubbar till efteratt.. inte sa tokigt.

K ar nog i Manchester nu och har garanterat en pint i handen ute i solen och varmer upp infor kvallens match, jag ar lite avis, inte for fotbollen utan mest for hela tillstallningen, det ar verkligen stort har borta och hela Manchester ar invaderat av tusentals ryssar och glasgowbor, det ar grym stamning har i Glasgow och solen skiner vilket liksom gor det hela annu lite trevligare.
City kommer vara helt galet ikvall kan jag tanka mig och sakert halften av alla som arbetar kommer sjukskriva sig imorgon.. Eller ja inte mer an halften iaf eftersom den andra halvan ar grona och skulle nog se vilket annat lag som helst an Rangers vinna UEFA finalen, sa vinner ryssarna sa blir det nog iof den grona halvan av Glasgow som sjukanmaler sig imorgon.. och alla ryssar saklart.

Vi sag ett program haromdan om fotbollsfans i Brasilien - det va verkligen hemskt att se - dar handlar det inte om fotboll langre - dar handlar det om att slass/sparka/knivhugga/skjuta det andra laget.. tills dom dor.. usch jag blir sa arg, det ar tur att det inte ar sa har borta i UK da hade jag gett K utegangsforbud, inte for att han slass och harjar efter matcher direkt men man kan ju vara pa fel plats vid fel tillfalle liksom..

Nu har jag babblat pa alldeles for lange.. och om fotboll.. herregud.. dags att sluta!





Good morning

Lite bilder pa vag hem fran jobbet igar..
image139

image140

image141

image142


Jag motte Ebba i Ashton Lane igar kvall for att fira att hon ar klar i skolan for i ar - nu ar det bara halften kvar :)
Vin och musslor pa Brel... mmmmmmmmm!
image143

image144


Nu ar det onsdag - en av mina favorit dagar och jag sitter pa jobbet med en 28 fran maskinen.
Kenny sitter pa en buss nu pa vag ner till Manchester for UEFA cup final, jag tror han ar valdigt exalterad :)
Jag ska ocksa titta pa matchen ikvall fast hemma i soffan medans jag pysslar med annat, blir jag riktigt inne i spelet kanske jag tar en ol ocksa och poppar lite popcorn for att komma i stamning..


Jag haller tummarna for alla Rangers fans ikvall!!

Hejja Hejja Rangers

2 timmar kvar!

Nu har jag haft min utsokta lunch.. den slank ner i ett naffs kan jag lova.

Solen skiner vilket ar harligt och helt ofattbart med tanke pa att jag bor i Glasgow..

Sommar. sommar, sommar..... lazy day in the park langtar jag till!!






Kottbullar, kottbullar, kottbullar.. ge mig mera kottbullar......

Staderskan kom igar, valdigt trevlig var hon och yngre an jag hade forvantat mig, runt 45 kanske, hon gick nagra varv i lagenheten, sa att det nog skulle ta runt 3 timmar varje gang, vi bestamde pris och sa akte hon igen. Snabbt gick det.. idag kommer hon for forsta stadningen sa det ska bli spannande och komma hem och se badrummen gnistra, jag lamnade te och kakor framme sa dom kan ta en lite fikapaus ocksa, snall som jag ar :)  

K ar och spelar golf hela dagen och imorgon ska han ner till Manchester for och titta pa UEFA cup finalen som Rangers spelar, vissa har det bra ;) Jag ska bara jobba, gymma, skriva essay och kanske kollar jag lite pa fotbollen imorgon kvall..  

Lunch idag blir kottbullar, hemrullade av mig sjalv saklart... hur goda som helst om man far saga sa om sina egna bullar :) god sallad till med cashew notter och avokado i som K gjorde igar... kurr i kistan redan.  

Nu ska jag ga ner och gora mig en kopp te sa jag far lite energi, sen ska jag satta mig och boka resor, gnalla pa ansvarslosa gubbar och se till sa dom far lon fast dom inte alls fortjanar det..


2 shortbread tjockare

Mmmm jag mumsar te och shortbread, min addiction... jag ar liksom helt galen i shortbread.. drommer om det pa natterna och tanker pa det pa dagarna..

Nu far jag snart strosa hemmat.. dagen har inte gatt fort idag och sa har jag en essay jag maste skriva for kursen jag gar vilket jag borde gjort for lange sen, sa nu brinner det i knutarna.. men jag har ju tack och lov en underbar pojkvan som ar expert pa engelska och batar och sjoman och sant trams sa han hjalper mig tack och lov!
Sa har sot skulle jag vilja vara idag pa jobbet nar solen skiner och sommaren ar har..
Glitter Stripe Shirt
Belted RaRa Skirt
Floral Print Peep Toe

Somnig

God morgon,

Idag ar jag trotter, lordagen blev valdigt lyckad och vi kom inte i sang forran halv 5 pa morgonen efter mycket vin, skvaller och skratt.
Vaknade kl 10 pa sondagen sa det blev inte mycket sova, sen pluggade jag hela dagen igar medans Kenny, som hade gatt och lagt sig betydligt tidigare an mig, lag i soffan och sov hela dagen..

Snabb men mysig helg fast jag e inte pa topp idag, maste plugga annu mer ikvall och gora en massa andra grejjer och jag har massor pa jobbet. Vi har iaf anstallt en staderska nu som ska komma varannan vecka och ikvall ska vi traffa henne och visa lagenheten.. sa det blir ju en sak mindre att gora iallafall.

Nasta vecka aker vi hem till kara Svea, jag langtar och det kanns sa harligt att kunna saga att det ar nasta vecka :)

Nu ska jag tillbaka till mina gnalliga sjoman men forst ska jag saga grattis till kara bror Ricci som blir hela 17 ar idag.. Grattis Grattis!!


5 kalla tack!

Bordet ar dukat, lasangen ar klar att stoppa in i ugnen, olen pa kylning, ljusen tanda och nu ar det bara jag som ska gora mig iordning och sen fixa lite sallad - UK top 40 ar pa hogsta volym och halv 8 kommer tjejerna med vinet.
Regnar gor det utanfor men det ar ganska mysigt och sa luktar de sa dar harligt gott som det gor pa somrarna nar det regnar.... mmmm myskvall vantar..

Min kara sambo har lamnat mig for att aka pa hans basta vans 30 ars fest och kommer inte hem forran imorgon.. buhu.. men jag tror Lauren sover kvar sa jag inte blir ensam iallafall :)

Nu ar det dags att slanga pa sig lite klader, lite smink, ta en kall ol och borja med salladen.

Ha en trevlig lordag kvall ni med!!








Rodtjut

Om bara 10 min ar det helg igen.. jippiiiiiii!
Tyvarr skiner inte solen langre men ett glas vin och lite god mat blir det iallafall sen far vi se vart kvallen tar oss.




Igar, Idag, Imorgon

Jag hittade en rolig grej...
Vad gjorde ni?

För 5 år sedan...
Tog jag studenten pa Borgarskolan i Gavle och borjade jobba pa Toys R Us i Valbo.

För 3 år sedan...
Slutade jag tack och lov pa Toys R Us, var arbetslos och levde livet under sommaren och borjade en kurs genom arbetsformedlingen pa hosten som kom att andra allt.

För 1 år sedan...
Hade jag bott i Glasgow i ett ar, jobbade mycket fran kontoret i Goteborg under varen, traffade min underbara pojkvan och livet var fullt med aventyr.

För 3 månader sedan...
Va det gratt och kallt och jag langatde till var och sommar och jag kopte en tredje iPhone (en till K i julklapp, en till mig som blev stulen och sen en ny till mig eftersom den ar oemotstandlig)

Igår...
Jobbade jag, skjutsade K till golf, akte till gymet for styrka och sen hem och ata middag.

Imorgon...
Ska det tydligen regna, jag ska plugga och tjejerna kommer over pa middag och vin.

Om ett år...
Har jag kanske varit i Glasgow i 3 ar, med min alskling i 2 och forhoppningsvis har vi manga underbara minnen och upplevelser att se tillbaka pa och manga nya att fa.

Ett psycho i New York!

Jag satt och kollade bilder fran New York nyss och insag att jag inte ser normal ut pa halften av dom.. maste jag forsoka se sa konstig ut som mojligt pa alla bilder?

image133

image134

image135

image137



Tiddilitorsdag..

Precis haft lunch med gullhjartat, Sainsbury's blev det som vanligt pa den stora parkeringen i solen, inte sushi idag dock utan en baguette.

Stekande hett, lutar man bak satet kan man ligga dar och sola.. och latsas att man ligger pa en strand nagonstans i medelhavet istallet for en stormarknadsparkering.


Om exakt 13 dagar bar det av hem till Sverige, helt galet va tiden gar fort, sist jag va hemma va det jul fast det bara kanns som 1-2 manader sedan.

Men nu ska vi alltsa hem och halsa pa igen, Kenny har golfbagen redo, han ar valdigt exalterad over att han ska spela golf i Sverige. Utover det ska vi bara njuta av sol forhoppningsvis, ata och dricka gott och saklart kolla Eurovision pa lordagen, jag ar ju ett stort fan av schlager och vill inte missa stora finalen.


Jag har lurat K att vi malar ansiktet gult och blatt och har poangsystem och flaggor och grejjer.. haha.. han ar nog lite skeptisk, fast o andra sidan har ju inte UK direkt nat och hoppas pa, dom kommer ju oftast sist iallafall.


Jag ar iaf laddad.. hejja Sverige hejja Charlotte!!


Sommarvarme

Vi tog en promenad till Burnbrae igar och njot av nagra kalla ol, lite vin och tilltugg i kvallsvarmen!

image128

image129

image130

image131

Idag ska vi fira..

Nu ska vi aka hem och ta en promenad till Burnbrae och fira med nagra kalla ol i solen.
Idag ar en bra dag for oss :)

Karlek!

Han ar den finaste, snallaste och underbaraste mannen pa jorden och han ar min.



image127



Promenad

image124

image125

image126

Tog en lang powerwalk igar kvall efter jobbet, skon dusch nar jag kom hem och sa lagade jag (kors i taket) flaskfile till middag sen soffmys framfor tvn med en kopp te - underbara sommmar ar har!

AAhhhhhh

Gud vilket harligt vader vi har - 22 grader och stralande sol.. det ar helt underbart!
Det blev sushi till lunch i solen - inte sa tokigt - och sa skulle jag till gymet ikvall men jag ska ta en lang powerwalk istallet, jag kan bara inte vara inomhus och styrketrana nar det ar sa fint vader..


Bearsden cross ar ett litet centrum med mysiga cafeer och barer och sma butiker och ligger 5 min fran var lagenhet - har ska jag traska forbi idag tankte jag. Det ar aven har som favoriten Las Ramblas ligger.


Gnalliga sma skitiga sjoman

Solen skiner, faglarna kvittrar och livet leker.

Jobbet ar drygt idag, som diskmedel ungefar, tar aldrig slut liksom... gnall gnall gnall!


Ska ut och andas varluft pa lunchen och lukta pa det nyklippta graset men innan dess ska jag strypa nagra skitiga sjoman sa jag far tyst pa dom.

Dom ar som sma barn som man maste halla i handen, man maste boka en taxi at dom for att dom ska kunna ta sig till taxin.

Dessutom tjanar dom storkovan.. och da har man inte ratt att klaga da sager man vackert ja till allt jag ber dom om!!


Mindre an 2 timmar kvar...

... tills jag blir hamtad av alskling, han ar ju ledig idag som dom flesta.
Jag hoppas vi kan ga och kopa en kaffe kanske och sitta i solen och njuta av eftermiddagen.

Ah vad jag alskar varen - visst blir man glad.


Underbara Bank Holiday

God morgon,

Sitter pa jobbet fast jag egentligen kunde vara ledig - solen skiner som aldrig forr idag och det ska tydligen bli jattevarmt, snacka om att valja fel dag att jobba :) men det ar battre att spara den tills jag behover an att va ledig bara for att.

Sa har fint va det imorse nar jag vaknade kl 7 - prognosen sager sol hela veckan - hoppas hoppas!
image117

Vi akte pa en liten lunch trip igar med nya bilen upp till Loch Fyne Oyster bar som ligger ungefar 1 timmes resa bort, vadret va inte riktigt sa vackert som idag men det va mysigt iaf - dom har varldens mysigast lilla shop full med godsaker och en Tree Shop dar vi kopte tre sma plantor till 'balkongen' och 2 sota armband till mig.

Som ni ser fick vi inte utnyttja att vi nu har en cab
image118

Lunchen daremot va jattegod
image119

Deras shop med all godsaker - jag skulle kunna kopa allt
image120

Mina socker sota armband
image121

Mina 3 sma gulliga Petunia plantor som kommer fa massor med fina rosa blommor
image122

Och sist men inte minst kommer antligen bild pa 'Le Car'... som har allt extra som gar att fa pa en bil forutom mojligtvis mugghallare.. (konstigt att det inte finns ett endaste stalle att placera muggen??)

Jag har dopt henne till Betty - Betty the Beemer!
image123

Oj oj oj

God morgon,

Ligger och myser i sangen nu med gullhjartat och ska snart ga upp och kaka frulle.. harliga sondag!
Jag ska aven visa bild pa nya fina bilen senare, jag som varit sa negativ tycker faktiskt jatte mycket om den.. jag tar tillbaka allt jag sagt tidigare - me like!!

Frulletime!


Snart...

... kommer alskling hem med nya bilen, dom borde inte vara langt borta nu, spannande!
Sjalv har jag myst framfor tvn nastan hela dagen, tagit en lang dusch, stadat undan lite, atit mat och nu sitter jag med en kopp te..


och tittar pa mina fina blommor och lyssnar pa UK top 40.. inte dumt.
image116

Tydligen vantar en liten overraskning nar K kommer hem, forrutom bilen, sa jag vantar med spanning...


Doncasterhelgen

Har ar lite bilder fran kvallen pa Bier Halle med dom svenska sota sma flickorna fredagen den 25 april.

Anna och My
image93

Jag och Ebba
image94

Ol i ett jattelitet ol glas som ser jattestort ut pa bilden pga vinkeln
image95

Anna hugger in pa varldens godaste pizzor
image96

Mysan
image97


Har ar aven bilder fran var lilla trip ner till Doncaster och Sara & James 30ars fest - 80/90 tals tema:

Resan startar och vi har laddat med kaffe..
image98

och en goodie bag med tidning och sotsaker
image99

image100

Vi stannade for benstrackare och luktade pa blommorna
image101

21.5 grader va det pa lordagen inte daligt for Storbritannien
image102

Fordrinkar pa hotellet
image103

Madonna va pa plats
image104

Jag (Princess Leia) och Madonna
image105

Sarah
image106

Dwayne och Kenny
image107

Jag och Sarah
image108

James och Dwayne
image109

Kenny provar min peruk - inte sa tokigt
image110

Darth Wader har blivit halften Yoda
image111

image112

En skottsk Magnus Uggla (i brunt har)
image113

Pa lordagen hade vi underbart vader men pa sondagen va det valkommen hem till Scottland igen :)
image114

Snipp snapp snut - nu tog bilderna slut!

Den blomstertid nu kommer...

God morgon,

Harliga lordag ar har, jag har precis gett stackars Kenny huvudvarkstabletter och vi ligger och tittar pa vanner, vi hade tapas maraton igar pa Las Ramblas, jag overraskade alskling med champange eftersom han kopt en ny bil sa idag har han ont i huvudet.

Klockan ett ska Kenny och Stuart aka ner till Lancaster och hamta nya bilen, det ska bli spannande att se den i verkligheten och kanske ta nagra varv i rondellen ikvall.
Jag daremot ska mysa ner mig i soffan men en kopp te och titta pa alla avsnitt av Desperate och Gossip girl jag har pa Skyboxen for imorgon kommer dom och byter ut den och da forsvinner det vi spelat in.. inte kul.. men mysigt med en mysdag.

Igar nar jag kom hem fran jobbet lag det en sot lapp pa bordet tillsammans med mitt favorit godis och varldens finaste blommor i en vas -  tack finaste pojkvan i hela varlden!

image91

image92


Fredag!

Ar det idag, visst ar det underbart...
K ar ledig idag och jag tog taget till jobbet, solen sken och jag tankte.. vilken underbar dag!

Men nu ar det tyvarr mulet och jag har kommit pa att jag har MASSOR verkligen massor att gora pa jobbet sa det blir till att rycka sig i kragen och jobba i superfart.


Jag har ju dessutom shopping fredag med tjejerna och middag ikvall med min alskling sa jag tanker inte sitta kvar har hela kvallen!

Vi ska ju till Las Ramblas och gotta oss i tapas av alla de slag och dricka vin sa det star harliga till.


Nu ska jag ringa Mumbai och se till sa mina sjoman far betalt annars blir det smisk pa fingrarna och arga telefonsamtal nasta vecka.


Klara, fardiga... arbeta!


Donut

Dags for te - och sa bjuds det pa mini-donuts pa jobbet idag sa en ska val kunna slinka ner.
Solen skiner dessutom vilket gor min fikapaus annu lite trevligare.




God morgon underbara 1:a Maj!

Antligen antligen ar det maj manad, ah va jag blir lycklig.

Att det inte blev nagot valborgsfirande eller en ledig torsdag gor inte sa mycket - nu ar varen verkligen har pa riktigt, sa kanns det!


Jag och Ebba kollade pa 27 dresses igar, den va jattemysig, precis en san film vi ville se, akta chicflick som man blir sadar harligt lycklig av pa slutet, ett perfekt valborgsfirande.

Ikvall spelar Rangers valdigt viktig match och Kenny ar exalterad, han blir nog bankad framfor tvn ikvall medans jag skuttar omkring pa mina tva favorit klasser pa gymet. Jag maste aven saga adjo till kara bilen for imorgon ar hon ett minne blott, jag far ta ett extra varv i rondellen nedanfor oss ikvall kanske innan jag parkerar.


Det blev lunchshopping igar och jag kom hem med en jattesot klanning (som ar bla - ej rosa som pa bilden), en kjol som jag maste andra storleken pa och ett par jattesota ballerinas.. jag har redan ett par som ar bla och jag alskar dom sa nu blev det ett par roda ocksa - supersota.
Printed Babydoll DressStriped Ballerina

Dags att gora lite nytta pa jobbet igen, har kommer dagens ord:
Smugly - The state of being both poorly dressed and arrogant about one's purported fashion-forwardness.

Adjo!

RSS 2.0