Godmorgon lordag

Nu ska vi val se till att skriva nagot, jag har bara inte haft tid och lust tror jag, men nu sa.
Veckan har varit full av gym, promenader och en K som varit i Birmingham och spelat golf, igar lagade jag utsokt 3 ratters at oss med gott vin till, kors i taket jag vet, men nagon gang ska val aven jag visa mina talanger ;)

Jatterakor, avokado, ruccolasallad med pinjenotter till forratt, tacopaj med god sallad till huvudratt och till dessert gjorde jag sma citroncheesecakes med jordgubbar och honungssprinkle - supersmarrigt blev det iaf.

Idag har jag inte bestamt annu vad jag ska gora, ska kaka frulle snart iallafall, nu ligger vi och kollar tv, vi bar ut stora madrassen i vardagsrummet igar kvall sa vi har sovit har - supermysigt, vi gor det ibland, kanns lite som att campa :)

Ikvall kommer Ebba, nya tjejen pa jobbet Nanna och hennes flatmate Evelina over pa middag, vin och tjejsnack.
Ska bli grymt med tjejkvall, jag har tyvarr emergency telefonen denna helgen sa jag ska forsoka ta det lite lugnt men det kan ju handa att vi vill ga ut, jag far se hur jag kanner, sa lange jag ka hantera vilsna sjomann sa...

Nu borjar snart Saturday Kitchen och jag ska fixa fram lite frulle tills dess, hors senare!
xx

God afton

Proppmatt efter god middag bestaende av svenska hederliga kottbullar med potatismos, graddsas och limgonsylt.
Skulle bakat semlisar idag men hade ingen bunke da den gick sonder for ett tag sedan sa jag ska kopa mig en ny imorgon och baka da istallet... ah vad jag langtar tills jag far satta tanderna i en.....

Nu ska jag gora te och ata lite choklad.
Hoppas ni har en mysig kvall.
xx


Hej Mandag - 11.43

Helgen va mysig, sota Tara som flyttade till Australien forra hosten ar nu tillbaka I 3 veckor for att halsa pa.

Brun, blond och allmant frasch ser hon ut jamfort med oss andra likbleka - sa fredagen blev en tjejkvall som pa den gamla goda tiden, pizza, ol och vin och runt 12 hade vi fatt i oss lite val mycket av det senare sa vi tog taxi hem - grymt kul kvall iallafall.


Lordagen va valdigt lugn for min del, kunde iof knappt ga (fortfarande) sa jag mos mest hela dagen hemma med Nisse. Pa kvallen var vi bortbjudna pa mat hos vanner som jag egentligen inte sag fram emot men vi hade valdigt trevligt och fick supergoda fajitas och gott vin.


Sondagen gick jag och Ebba pa Wedding show, inte for att det direkt ar aktuellt for nagon av oss, men det ar ju alltid kul att se alla fina klannigar, alla tartor och modevisningen, herregud sager jag bara, dels va Miss Scotland med (som forovrigt ar jatteful) nastan alla andra tjejer pa modevisningen sag battre ut an henne, och dels visades saklart aven herrkollektionerna och alla dessa kiltar.. haha jag och Ebba hade ogon stora som fotbollar ;)


Igar kvall at vi bara saftig stek till middag och drack jattegott vin till och mos resten av kvallen i soffan med en gammal 90-tals film som bade va bra och samtidigt ganska daligt gjord haha, underhallande dock :)


Kom till jobbet imorse och hade vunnit Bonus Ballen och det va dessutom en rollover sa jag vann £80 :) grymt!!

Bonus Ball ar en liten grej vi har pa jobbet, det finns kanske totalt 35 'platser' och vill man vara med far man valja bland de nummer som finns kvar, jag har tex nr 44, nar sen rikiga Lotto dras i tv sa ar sista bollen en Bonus Ball, skulle da ditt nummer komma upp sa vinner man £40 har pa jobbet, dras det ett nummer som ingen har da blir det en rollover och da dubblas summan och den som vinner nasta vecka far da tex £80, forra gangen jag vann hade det varit 3 rollovers och jag vann £120, och denna gang £80, snacka om tur :)


Sa min mandag borjade fantastiskt bra och dessutom skiner solen.. kan det bli battre!

xx


Good morning lordag

Nu har jag legat i sangen for lange och bladdrat i BoConcept katalogen, kramats med alsklingen och last bloggar.
Ska ga upp och gora frulle snart, ar SA hungrig, K ar som vanligt och golfar. Jag har sa sjuk traningsvark efter pumpen i torsdags sa jag kan knappt ga, jag skulle gatt idag ocksa men jag va tvungen att stalla in hahaha jag ska sattsa pa en lang promenad istallet och en ordentlig stretch efterat.. ajajaj.

Nu frulletajm och alla veckans program som ligger inspelade och vantar - myslordag!
xx

Goooood moooorniiiing....

Jag hade garna stannat i sangen nagra timmar till idag, kande mig helt slut i kroppen, sov dock valdigt bra inatt tror jag sa vet inte vad det kan vara.
Jag ar iaf redo for jobb jobb jobb nu, lunchen packad och likasa frullen, Nisse har fatt mat ocksa trots att han forsokt sig pa en pase med mjol under natten... skitkatten, han ar ju lite fosfornam sa dar och gillar gravy maten battre an den som ar i gele och ater ibland inte upp all gelemat... men jag menar MJOL??????

Ikvall kommer hjartat hem ocksa.. antligen!
Ha en bra dag alla, idag smygstartar helgen ocksa :)

xx

The BRIT's

Grymma klader, grym mysik och bara allmant jatte bra. Vilka vackra klanningar dom har och alla ser sa fina ut, tank om man kunde fa vara sa dar vacker bara for en kvall :)




Pilates

Ar det dags for kl atta, ska bli superskont.
Innan dess ska jag kaka lite och gora lunch till imorgon, fixa Nisse och allt annat smatjaffs sa nar jag kommer hem ska jag duscha och gora mig en STOR kopp te och lagga mig i soffan och kolla Brit Awards, desutom bladdra i min nya bok :)

Just det.. jag hittade en kamera i trappuppgangen haromdan, sa jag ska satta upp en lapp och fraga om nagon saknar den, fast innerst inne sa hoppas jag nastan att ingen fragar efter den sa kanske jag kan behalla den ;) fast och andra sidan sa har dom sakert betydelsefulla bilder pa den sa jag vill ju att dom ska kunna fa tillbaka den saklart.
Tank om det var ens egna kamera liksom....

Hors senare ikvall.
xx

Snart lunch - 12.54

Dagen gar finemang, dags att kaka god sallad till lunch snart, hungrig som en varg ar jag.

Ikvall ar det pilates dags och lite mys i soffan med Nisse bara, prata lite med K ska jag ocksa gora saklart som ar pa kurs den har veckan dar han far ova pa hur man hanterar pirat attacker pa batarna. Detta hander tyvarr alldeles for ofta, speciellt nere i Afrika trakterna.


Jag fick min inrednignsbok fran usa imorse innan jobbet som jag bestallde for ca 3 veckor sen, ah jag ar sa excalterad, nu vill jag bara hem och lasa, sa det ska ocksa bli en av kvallens aktiviteter saklart forutom gym och missemys.


Oj dags att kila ner till lunchladan fylld med sallad, god korv, mozzarella och lite majonas - hej sa lange.

xx


Hej Onsdag

Somnig ar jag fortfarande, men groten ar GOD!!
Hade valdigt mysigt igar kvall hemma hos Ebba och Freddan - pannkakor med glass, sylt, blabar och nutella, dessutom kollade vi Fucking Amal, verkligen lange sedan som man sag den haha... herregud, som en liten nostalgitripp fast inte av den typen man direkt langtar tillbaka till ;) nej jag ar ganska nojd over att inte langre vara 14.

Nu jobbdags och glom inte att det ar onsdag!!
Ha en fin dag!
xx


Pannkakstisdag

Yes, hemma, har handlat pa vagen hem men glomde glassen sa nu far jag stanna pa vagen till Ebba iallafall...
Hinner inte skriva sa mycket, maste fixa Nisse och lite sallad till lunch imorgon och sen snabbt aka innan Ebba svalter.

Karin - jag hoppas verkligen att det finns en liten chans att jag kan komma, hoppas inte for mycket men hall anda tummarna :) och slang ivag ett uppdaterings mail till mig snart..... xxpussxx

Farmor - ni ar vadligt duktiga som skidar sa mycket, och yes jag har fatt fina kort och presenter fran dig/er, las lite langre ner ligger det bild ocksa :) Halsa sa mycket till Soren (Jag o K langtar till maj) Puss o Kram i massor

Nu maste jag pysa sma gullhjartan - hors ikvall om jag inte kommer hem forsent annars imorgon.
PYSS


Teatime.. 10.36

..va det for en liten stund sedan. Varje morgon strax efter 10 ar det dags for en kopp earl grey i min fina mugg - det ar det basta med morgonen (efter frukosten saklart)

Ny (svensk) tjej pa jobbet nu som ska hjalpa mig framover som jag forsoker lara upp, jag forstar knappt mina egna forklaringar, men haller tummarna att hon mirakulost ska gora det. Hur jag an forsoker forklara med lite struktur liksom sa tycker jag att det bara later krangligt. Inget funkar ju pa samma satt, gor den ena baten pa ett satt sa funkar den andra pa ett helt annat satt - med andra ord - ingen struktur, sa kanske darfor det ar svart att forklara med lite struktur ;)


Annars langtar jag valdigt mycket till ikvall da det ar pannkaksdags med gull Ebba och lite svensk film pa det - ska bli trevligt :)

Nu maste jag fortsatta mitt forklarande och visa hur man laddar upp ett lakarintyg.


xx


Hej Tisdag!

Grot till frulle idag, smarrigt.
Jag glomde varmen pa inatt sa nu ar hela lagenheten som en bastu... vaaaarrmmtt.... tror Nisse ocksa tyckte det va i varmaste laget da han lag utstrackt pa koksgolvet (sten) ett bra tag nu pa morgonen haha

Nu sitter han och kuttrar i fonstret at faglarna utanfor, later sa himla roligt, och sa rycker det samtidigt i hans lappar liksom, ser valdigt roligt ut :)

Nu jobbtajm - jag skriver lite under dagen och sa hors vi nar jag kommer hem ikvall.

Ha en grym dag!!
xx


Mandag kvall

Helgen ar over och ny vecka ar har. K har akt ner till Newcastle idag och kommer hem pa torsdag, trakigt :(
han har en tredagars kurs denna vecka.

Jag skulle gymat ikvall men kom hem forsent sa jag fick stalla in.. typiskt, ska till Ebba imorgon iallafall for filmkvall och pannkakor hoppas jag, och onsdag blir det gym iaf sa jag ska nog halla mig sysselsatt.


Jag fick min skrapmat igar iallafall ;) mmm det satt finfint, sen somnade vi i soffan och gick o la oss tidigt men jag var anda trott imorse, konstigt.

Ah jag har haft en sa underbar helg, bara en massa mys hela helgen lang - perfekt.


Jag kopte iallafall just en resa hem till Sverige i April som jag nog inte kan anvanda MEN hela resan inklusive skatter och avgifter va totalt £0.02, alltsa 2 pence haha, helt galet, sa jag tankte att man vet ju aldrig vad som hander.
Det ar fran den 16-20 april sa jag kan aka hem och fira Karin som fyller 25, men min kollega har semester den veckan vilket betyder att jag maste vara pa kontoret, men jag tankte att kostar det allt som allt bara 2 pence sa spelar det ju ingen roll iallafall, men som sagt, man vet ju aldrig, det finns ju en tiny tiny little chance att jag kanske skulle kunna aka hem (hall tummarna Karin att Mhairis semester blir installd eller nat.. nej sa kan jag inte heller saga haha, men ja ni fattar)

Nu ska jag plocka undan lite tvatt sa jag gor nagon nytta ikvall, sen ska jag lagga mig i soffan med flyffiga Nisse i knat och kolla 90210 och Lipstick Jungle och mumsa te och scone.

Hors imorgon!
xx


Ensam hemma

Kom precis hem efter lite snabbt besok hos Ebba och Fredrik och sen saklart till Anna for te och for att halsa pa nya lillmissen Milli, oj va sot hon ar. 13 veckor gammal bara, en liten Bengal tjej.
Ah nu vill jag ha en till tihi en kompis till Nisse :)

Iallafall, K ar fotfarande inte hemma??? Jag ska sla en pling och hora vart han ar och vad han vill ha till middag, jag har McDonalds cravings.. hoppas pa det till middag ;)
Det ar det basta med sondagar, slappa i soffan och bara mysa med en massa gott.

Lilla Milli

God morgon dagen efter

Kanner mig lite mor idag, men inte sa farligt som jag trodde. Jag och K lyckades fa i oss en varsin flaska vin under rmiddagen (vi gillar ju olika viner) och sen aven en hel flaska skumpa och 1 nubbe.

Middagen igar kvall va for ovrigt HELT fantastiskt god och vi hade en perfekt kvall med mycket skratt och kortspel.
Nu ar hjartat pa fotboll, dom tva Glasgow lagen Rangers och Celtic spelar idag vilket ar en VALDIGT viktig match, sa han ar valdigt excalterad.

Jag ska bara slappa en stund nu med mina inspelade program och lite god frukost och sa ska jag ta tag i dagen lite senare. Bilder fran gardagen kommer har om en stund.

xx

    

Alla hjartans dag

Jag som skulle blogga sa mycket igar och ladda upp bilder och grejja, han inte inte mycket mer an att gymma och jobba. Sa en liten update:

Torsdag kvall var vi pa Grill on the Corner, supermysigt och jattegod mat.
 

Fredagen blev det lite shopping till Nisse (bla sapbubblor for katter), lite gym, massor med jobb och middag for Mamma Fraser pa kvallen pa mysiga Malmaison, mysig kvall och Ebba foljde med ocksa, efter det gick vi och tog nagra drinkar men kom faktiskt hem i skaplig tid.
  

Idag nar jag vaknade fick jag paket pa sangen, fint kort och presenter fran karaste farmor och Soren och ett gulligt kort med Debenhams present kort i fran K, inkluderar en personal shopper, konsultation och te/kaffe etc - GRYMT! :)


Senare pa morgonen kom aven ett blombud med underbart vackra blommor, jag som alskar liljor ocksa, ah det kommer bli sa fint nar dom slar ut!
 

Sen har vi lekt lite med Nisse som alskade blomkartongen och sen varit ivag och shoppat mat och vin till ikvall (och hunnit med att ta en avkopplande drink pa vagen hem ;)
Vi har bestamt oss for att kora Grill on the Square tema ikvall, vilket ar en av favvo restaurangerna, sa maten kommer bli som deras, och med kenny-masterkock framfor spisen kanske det blir annu godare till och med.
  

Vi har kopt massor med gott vin och champagne, rosa saklart, och sa har ser menyn ut - oh nu det vattnas i munnen..


Starter
Scottish mussels in white wine sauce with garlic and parsley
Till det blir det en Chilensk Chardonnay (Errazuriz) for mig och en South African Sauvignon Blanc (Lands End) for K.
Main
Beef fillets with hand cut chips, red wine and shallot sauce with garlic and butter fried button mushrooms on the side.
Till det blir det en Shiraz fran Chile - Concha y Torro.
Dessert
Cheese board and biscuits with espresso (i vara nya fina sma koppar vi kopte i sverige over nyar :)

Jag menar - kan man fa allt detta tillagat hemma av hjartat, vem behover da ga ut och kaka en kvall som denna?
Farmor - TACK for fina presenterna och kortet, det kom  med posten i morse sa verkligen bra tajmat :)


Bordet ar dukat iallafall och nu ska jag ga och sminka mig lite sa jag blir snygg till var mysiga kvall tillsammans.
Hoppas ni har en underbart mysig kvall ni med.

xxx

Happy Friday

Yes antligen ar det fredag och stackars alskling ar pa jobbet, jag daremot ar hemma, ska snabbt ata lite grot till frulle och kvart over tio borjar min klass, Body Jam idag, dansinspirerat.

Kopte lite smegrejjer till Nisse pa vagen hem efter att jag slappt av K som jag ska visa, en sak som jag vet att han kommer alska ;)

Hors om en stund, sa ska jag slanga in lite bilder fran mysiga kvallen igar ocksa.
Pyss


Torsdag (fredag) morgon

Yes, idag ar det som fredag eftersom jag ar ledig imorgon sa idag blir det Subway-Shopping Thursday istallet for Friday.
Alltid pa fredagar aker jag till shoppingcentret pa lunchen och shoppar lite med tjejerna och pa vag tillbaka koper vi en Subway med kaffe och kaka till som for att fira liksom att helgen ar har, en bra tradition!

Ha en bra dag sa hors vi ikvall, och da hander det grejjer!
xx

Hemma

Nu ar vi hemma, mina inlagg fran dagen har jag laddat upp sa dom finns att lasa har nedanfor.
Jag bestallde lite grejjer fran Asos idag till den sota pojkvannen, haller tummarna att det ar fint och min alla hjartans dag present ar avklarad.

Nu ska det goras lax i chilli och citron marinad och jag skulle till gymet idag, men jag madde sa illa pa vagen hem sa jag ska strunta i det och ata appelpaj till efterratt istallet.

 tillsammans med  = GOTT!

Alla hjartans dag kort - 14.57

Jag kom tillbaka med ett kort iallafall, jattesott, men ingen present - typiskt.

Jag kanske ska aka in till stan pa fredag nar ja ar ledig och kopa ett par fina skor, eller en skjorta/troja eller nagot bara. Eller ska jag halla mig till golf saker, fast hur roligt ar det.

Kanske nagot vi kan gora tillsammans? Suck, jag vet inte, borde det verkligen vara sa svart att kopa nagot till den man alskar, ar det inte da det borde vara superlatt?


En ny kastrull kanske, han gillar ju att laga mat

Nej jag far googla lite och se vad jag kan komma pa.

xx


Alla hjartans dag - 12.26

Jag ska ju som sagt in till shoppingcentret pa lunchen och leta kort och present at K, men vad ska jag kopa??

Gud sa svart. Ett kort blir ju inte sa svart, det finns det ju hur manga som helst av, men present?


Vet inte ens vad vi ska gora annu pa den stora dagen, jag har iallafall kopt mig en rosa skumpa som jag ska dricka dagen till ara da K inte ar sa fortjust i bubbel, men antar att vi kanske myser hemma.

Har ingen lust att ga ut pa nagon restaurang dar det sitter 15 andra par bredvid en och alla ska vara sa dar gulligt romantiska och halla handen och se varandra i ogonen, och sa sitter man dessutom for nara andra par som man maste viska for att alla inte ska hora vad man sager vilket gor hela stallet sadar pinsamt tyst dessutom. Nej - ar det en sjysst restaurang utan Alla Hjartans Dag tema och det finns gott om space mellan borden och framforallt sjysst mat, da kan jag ga ut och kaka, annars ar jag hellre hemma och myser bara vi utan folk som glor pa en.

K ar ju dessutom en masterkock sa god mat blir det nog inte ont om.


Vad ska ni gora pa Alla hjartans dag - och framforallt, ar det overskattat eller inte?


Blabar - 10.21

Nu ar det blabarsdags med lite yoghurt.. ah det ar sa gott. Jag tog med K pa en blabars tur i skogen bakom varat hus i Sverige nar vi va hemma i Augusti sa han fick provsmaka svenska blabar, jag varnade dock for stank av hundkiss pa men att vi ser det som smakforstarkare i Sverige....

Har borta kan man kopa blabar, inte plocka, och dom ar fran ett land langt langt borta och dom ar stora som hus, nastan lika stora som hallon faktiskt (sa inte riktigt som hus) fast gott smakar dom - stora, saftiga, sota blabar.


Blåbär - Vaccinium myrtillus


Jag visade honom lingon ocksa, fast han va inte direkt fortjust i det och ville INTE prova trots att jag forsakrade honom om att dessa inte hade stank av kiss pa sig (kanske har att gora med att jag kallar roda veckan for lingonberry-week)


Maste bara papeka att han saklart har atit blabar och lingonsylt forr, men jag var ju tvungen att visa honom den svenska urskogens frukt.


Nu ska jag aterga till mina sjoman och deras resor!

xx


God morgon onsdag

Hade problem med internet igar som dom tva inlaggen fran igar fick komma upp idag istallet, ni ser vilka det star tisdag pa. Gymet gick bra igar och jag va helt slut pa kvallen, skon kansla.

Nu ar det snart frulletajm, Nisse har fatt sin bestaende av Chicken in Gravy toppat med det Nya Zealandska lammet (torrfoder) ;) for mig blir det grot idag, och ska nog aven ta en lite naturell yoghurt  med blabar med mig till jobbet som mellis forutom mitt apple. Lunchen blir som vanligt sallad med massa gott i och idag blir det shoppincentre besok trots att det inte ar fredag for pa lordag ar det ju alla karlekshjartans dag.

Ha en underbar dag sa hors vi ikvall (med nagra inlagg fran dagen ocksa)
xx



Tisdag rod bil - 16.30

K ringde nyss om den lilla bilen jag vill ha, den ar i Edinburgh sa vi kan inte aka och se den forran till helgen och killen som saljer den sa att han redan hade haft nagra samtal om den sa med min tur ar den val sald innan dess.

Jag ar iof ledig pa fredag sa jag kanske kan ta taget dit och kolla pa den sjalv, fast jag vet ju inte sa mycket om bilar liksom, kanns ju lite roligt och provkora och inspektera en bil nar man inte har en aninng om vad man ska kolla efter :) nu borde man ha Pappa lite narmare sa han kunde folja med, han som ar bilexpert.


Utover det har jag idag lart mig att piloter lever garna upp till sitt pilotrykte tyvarr och duger inte till mycket mer an att flyga flygplan.


Tisdag och solsken - 14.15

Precis haft god sallad till lunch och solen skiner utanfor fonstret idag, harligt. Nu dricks det en 51:a fran maskinen som forovrigt ar en Cappucino, kan behovas ibland efter lunchtider da man latt blir lite somnig :)


Jag har iallafall funderat pa att kopa mig en bil, en liten sot en som kan ta mig dit jag behover (gymet) nar K behover sin bil, man kan ju promenera tanker ni da och fa motion pa kopet, ja visst kan man det men bor man i Scottland sa finns det faktiskt inte klader for alla vader alla dagar.

Med 86 solkensdagar per ar jamfort med tex 204 i Stockholm sa behovs det en san har:


Main image of RENAULT CLIO HATCHBACK (2001 - 2008) 1.2 16V DYNAMIQUE 3DR



Sen har jag 'kommit pa' en sak - jag kan ju inte blogga fran jobbet da dom har sparrat vissa sidor, sa NU ska jag istallet blogga pa som vanligt under dagen i ett email, maila detta till min hotmail, och nar jag kommer hem kan jag bara lagga upp det och ladda upp bilderna och vips sa kan ni lasa annu mer, iof kommer dessa inlagg inte forran pa kvallen fast jag kanske skrev det vid lunch (som idag) men det gor ju inte sa mycket.


Battre sena inlagg an inga inlagg!


Pics

Har kommer lite bilder fran helgen:

    
  

Solsken pa lordagen med snoiga berg i bakgrunden, pizza och vin med fina Ebba, Nisse gillar mys, SNO, SNO och en liten missekatt som gillar att se ut pa snon.

Snomandag och steak

Igar kvall snoade det massor, och det lag kvar imorse, jag hoppades pa att bli insoad och slippa ga till jobbet, har racker det ju liksom med nagra centimeter for att dom ska stanga skolorna och stanna lokaltrafiken, men inte denna gange  heller.

K gor stek till middag med vitloksfrasta champinjoner och jag har gjort en god sallad till.. ah vad det ska bli gott.
Annars va mandagen inte speciellt excalterande forutom att jag fatt ont i ryggen igen, ischias nerven, far det ibland efter att jag trillade av en hast far manga ar sedan, jag och pensionarerna :)

Nu ar det middagsdags - aterkommer!
xx


God kvall

Hej hej,

Nu ska jag ga och lagga mig, ar supetrott.
Igar hade vi girls night out direkt efter jobbet, valdigt skoj och sa himla mysigt att bara vara tjejerna, men vid kl 1 saknade jag hjartat sa mycket sa jag var tvungen att aka hem, fast det visade sig att han var pa Oran Mor sa jag akte dit istallet och stannade dar nagra timmar och drack goda drinkar och jag och Roz dansade garnet sa jag kunde knappt ga nar vi skulle hem.

Vaknade imorse och madde mindra bra men fina Ebba har varit har hela dagen och myst med mig, prommis i solskenet, supersmarrig big mac till lunch och en go film, pizzakvall med lite vin blev det ocksa. Kenny ar ute med pojkarna och har varit sen kl 2 sa vi far se i vilket skick han kommer hem i ;)

Imorgon ska vi aka och titta pa en bil till mig :) jag har bestamt mig for att kopa min allra forsta alldeles egna bil sa hall tummarna att den ar fin.

Nu ska jag ta med Nisse och lagga mig i varma sangen och dromma sota drommar.
Hoppas ni haft en mysig lordag att att Mello va bra.
xx


Torsdag morgon

och grot-tajm!
Det ar frullen idag, jag gillar den naturell med bara mjolk i.....mmmmmmmm.
Karin - tack for din fina frukost kommentar haha, jag haller iof med, vissa dagar ar gardagens det basta haha.

Idag (antar jag att Beckham aker tillbaka till Italien) men utover det sa ska jag bara till gymet ikvall och svettas lite och sen ska vi nog fortsatta vart semester letade, vi maste ju fa nagot bokat snart.
Snon ligger kvar har i Glassan sen igar - MY GOD - oftast smalter det inom nagon timme har borta men det ar fortfarande vitt, maste tillagga att vi har ca 1 cm och inget snokaos direkt.

Nu gastar nisse har bredvid mig, han kanske ocksa ska fa frulle idag - i gele denna gangen.

Ha en underbar dag!
xx


Beckham i Glassan

Ja idag ar Beckham i Glassan med AC Milan och spelar mot Rangers.. intressant, det ar ju nastan sa man kanner sig lite speciell, jag ar ju iof inte direkt betuttad i Beckham men det ar ju inte varje dag man har Victoria Beckhams man bakom husknuten, i shorts dessutom!
Nu ska jag tillagga att det snoar har och ar snorkallt sa det kanske ar bra att han har shorts pa sig iallafall! ;)

David Beckham relishing Rangers friendly with AC Milan

Ja mer spannande an sa ar det inte har pa on idag, ja forutom att vi suttit och letat holiday hela kvallen - Cuba ar destinationen och vi vill helst aka i september vilket ju ar hurrican season tyvarr, fast och andra sidan ar det ju inte ofta det faktiskt slar till, men vill man riskera sa mycket pengar UTIFALL man skulle fa en vecka med storm?
Ja jag har ingen aning - nagon som varit dar som kanske vet?



eller



xx

Onsdag

Godermorgon,

Frukost-tajm! Jag ar en san som ALSKAR frukostar, sa fort jag vaknar ar jag superhungrig och bara langtar tills det ar dags att hugga in. Maste tillagga dock att jag inte ar ett fan av 'mat' till frukost, alltsa varm mat som bacon, korv osv, jag vill ha yoghurt och bar, jucie, gott brod med goda palagg, grot, frukter och TE. Mums.

Sa idag blir det yoghurt med farska blabar, en kopp te och en soya och linfro smorgas med ost och gurka.
Vad ater ni till frukost?

Hoppas ni far en superonsdag!!
xxx


God kvaller

Ah va skont det va att trana och nar jag kom hem stod det en supergod sallad pa bordet med en juicy sirloin stek till och tanda ljus.. varldens basta K.
Sa nu sitter jag i soffan, matt, nyduschad, nymanikyrad, tvatten undanplockad och sa kom Look pa posten idag sa nu ska jag gora te och sen krypa ner i soffan och bladdra igenom alla fina skor, klader och kandisskvaller och kolla SATC.

Hoppas ni har en underbar kvall.
xx


Hemma

Nu har jag precis atit lite 'mellis' infor det kommande step passet, ska byta om snart, ge Nisse mat och sa fort K kommer hem fran golfen brummar jag till gymet.

Jag somnade nastan pa vagen hem idag, va sa trott, sa jag tror ett pass kommer gora gott - sola ska jag dessutom gora.. inte sa bra men jag tror att lite farg och lite ljus blir bra for sjalen nu nar det ar sa morkt och gratt ute varje dag.

K har Ox tail till middag idag och jag har ingen aning om vad jag ska ata, inte Ox tail iallafall, far se vad som finns nar jag kommer hem igen. Vi hors senare. xx


Godmorgon

Titta, idag ar jag minsan uppe i tid fast jag och K lag och sag en Mel Gibson film igar kvall till halv ett, den va grymt bra.
Frulle idag bestar av linfrobrod med agg och med ost och gurka, pa tva olika skivor alltsa, och en stor kopp te.
Jason Mraz pa spotify just nu och Nisse sjunger med for han har inte fatt frulle an, han ska iallafall fa Chicken in gravy toppat med New Zealand Lamb - det gillar han.

Hoppas ni far en underbar dag.
xxx

-----------------------------------------------
Oh ja, jag glomde saga - blocket jag kopt (till min inredningsinspiration) kommer fran Sainsbury's, finns i 2 olika farger.
5 avdelare som man kan flytta runt som man vill ha dom med en liten etikett pa kanten och med en plastfick pa framsidan av varje avdelare - perfekt :)

God mandag kvall.

Forsta dagen avklarad - gick valdigt fort faktiskt trots -5 grader pa kontoret.
Storshoppat massor med mat har vi gjort efter jobbet och atit middag, mer har vi inte hunnit med idag. Nu ligger K och kolla Super bowl (booooring) och jag har last lite bloggar. Kallt som satan har I glassan idag och det har snoat hela dagen, nere i sodern har det varit snokaos tydligen med skolor stangda, kaos i trafiken, 800 flyg fran Heathrow installda osv osv osv fast da maste jag ju papeka att det faktiskt kommit ca 15 cm sno ocksa!!!

Jag sa tidigare att jag skulle ga en prommis efter middagen idag, men jag tror jag skippar det.. burr.. blott och kallt och dessutom har jag kommit pa minst 7 saker som jag 'maste' gora ikvall sa vi satsar pa gymet imorgon istallet.

Nu ska jag gora sa fantastiskt roliga saker som att gora rent Nisses bajslada, starta en tvatt och plocka undan roran, sen ska vi printa ut foton till vart fotoalbum, sen ska jag gora te, ata choklad och tycka synd om mig sjalv en stund och bladdra i mina tidningar, kanner mig lite lag idag (varav mitt gnallande) men sa ar det ju aven DEN veckan sa jag kommer nog tycka forskrackligt synd om mig sjalv i nagra dagar framover sa det ar val bara att sta ut....... (stackars K)

Ja dags att satta igang med SYSSLORNA!
Adjo x

Godmorgon februari!

Ah vad jag har sovit gott - ligger kvar i sangen och bloggar lite och beundrar mina nya lampskarmar :)
Nisse kom just in ocksa och hoppad upp i fonstret och sitter och kuttrar (vet inte hur jag ska forklara men det ar kuttrigt litet ljud han gor sa fort han ser faglar o liknande) at faglarna utanfor, jag har ju precis kopt nya blommor dit sa nu ar halften av jorden i hans pals och fa fonsterbradan...

K ar i koket och plockar ur diskmaskinen och fixar frulle sa jag ska ga upp nu och hjalpa honom - dessutom ar jag superhungrig.

Idag blir det lite jobb, maste sammanstalla januaribudgeten pa alla resor som bokats och det ar MANGA, sen ska vi nog aka och ata lunch nagonstans.

Hoppas ni far en mysig dag!
xx


RSS 2.0