Utmaning

Eftersom jag laser Fias blogg antar jag utmaningen :)

Regler:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
♥  Jobba
♥  Ringa Mormor
♥  Blogga
♥  Kolla tennisen
♥  Plocka undan ren tvatt

 Vad gjorde du för 10 år sedan?
For 10 ar sedan var jag 13 ar snart 14, hade sommarlov mellan 7:an och 8:an och va dodligt kar i en kille i min klass.
Va ofta pa landstallet i Halsingland och med vannerna hemma i Sthlm dar jag bodde med min mamma och ville stanna i aldern 14 och aldrig bli vuxen.

Ställen du bott på?
Jag foddes i Gavle och bodde mina forsta ar inne i stan, sen flyttade vi ut till Bomhus dar jag gick pa dagis, sen nar jag va fem flyttade vi ut till Valbo och Tappasvagen dar jag bodde tills jag va 12, sen flyttade jag till min mamma i Sthlm och bodde dar tills jag gatt ut forsta aret pa gymnasiet, sen flyttade jag tillbaka till Gavle lagom till att borja 2:an. Nar jag sedan va 21 flyttade jag till Glasgow och borjade jobba och har ar jag kvar.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
♥  Kopa ett lagenhet i New York och ett 'sommarhus' i Spanien
♥  Pengar till familj och vanner och massor till valgorenhet
♥  Kopa K's drombil + en till mig sjalv
♥  Aka pa en lang resa med K och se alla stallen/lander vi vill se
♥  Shoppa shoppa shoppa

6 Personer jag vill veta mer om:
Karin, Ebba, Sara, Anna, Emelie och Lauren (tyvarr bloggar bara Emelie) :)

Surpise

Jag forsoker fa K och ge mig ledtradar om vart vi ska pa lordag, men jag lyckas inte vidare bra. Jag ar ju sa nyfiken.. ojoj.. aven om jag vet att det ar en restaurang vi ska till sa ar det ju kul och spannande att forsoka klura lite :) jag verkligen alskar overraskningar.

Jag forsoker ju halla min lilla suprise hemlig tills han fyller ar, men oj sa svart, jag ger sma kluriga ledtradar till honom hela tiden och kan knappt vanta langre tills han fyller, jag vill ge NU NU NU!!!! :)


Mandagsblues...

Ah jag e trottis idag, sa seg och har svart att komma igang.

Helgen var valdigt trevlig, i fredags va det avslutningskvall for Roisin pa jobbet, puben O'Neills va bokat och vi slog klackarna i taket anda fram till kl 3, jag traffade ett norskt par som var pa semester och gav dom en massa bra tips om Ireland som dom skulle till nasta ar. Hennes man va Same och hon kunde joddla, inte illa.


Lordagen akte jag och alskling in till stan, jag shoppade och fixade naglarna och han hade nagot hemligt arende att utratta och kom tillbaka med ett tjockt kuvert, mystiskt, men eftermiddagen avslutades pa favoriten Cafe Andaluz innan vi akte hem och mos i skona soffan resten av kvallen.


Sondagen va det stada och storhandla som gallde innan kl 2 da familjen Fraser kom pa Sunday Roast, mys och god mat hela eftermiddagen och pa kvallen gjorde jag mitt absolut sista prov pa min sjokunskapskurs, oj oj oj sa skont det kanns at vara klar.... antligen!

Hoppas det gick bra, det ar ju tur att jag har en expert som kan hjalpa till nar det krisar, K ar ju sjokunskapen sjalv!


Denna vecka ar inget planerat forutom gymbesok for mig och golf for K, men i helgen daremot.. hander nagot spannande...

Jag och min finaste firar 1 ar som kara nasta mandag sa nu pa lordag ar nagot bokat for 19.30.. spannande :) han ar sa organiserad min pojkvan och varldens underbaraste man pa jorden.


Nu bara en timme kvar pa jobbet, tack o lov.. jag orkar verkligen inte jobba idag.. sa trakigt.. sa trakigt.. sa trakigt.



Jag och sotaste Lauren i fredags pa O'Neills


Sondagslunch

Kocken star i koket och pysslar, en riktig Sunday Roast star pa menyn och svarforaldrarna kommer om bara nagra minuter. Storhandla har vi hunnit med och lite stada och snart ska vi bara njuta av god mat resten av eftermiddagen.

Vi hors senare.
Ajokens!

Amputering nasta?

Nu sitter jag har pa akutens vantrum och vantar.. Hittils har jag hunnit tittat pa tv, malat naglarna, tittat mer pa tv, gatt pa toa (som forovrigt inte va speciellt nice) malat naglarna igen, och nu sitter jag har och borjar fa ont I rumpen. Inga skona stolar alls och nagon i rummet luktar skunk. Usch jag klarar verkligen inte av sanna lukter. Men stackars Lauren har ju valdigt ont i tan sa saklart man skjutsar :) akuter har ju inte direkt ett rykte att vara snabba sa jag har forberett mig for en lang vantan. Hon ar iaf inne och blir omplastrad nu sa vi hoppas att hon mar ok. Nu borjar det kurra I magen, vilken tur att jag tog med mig frukt :) Adjo sa lange, ta-uppdatering kommer.

Full rulle, baka en bulle, hoppa fran en kulle...

Idag ar det fredag och saklart manga sjoman som ska hit och dit och lite overrallt.. stress ar kul.
Nu maste jag agera ambulans och ta min kara kollega till akutenda hon har brutit tan.. stackars.

Det ar inte bara insidan som raknas...

Mmmm.. lunchen va god, speciellt min efterratt.


Jag laste ocksa en artickel i en tidning om en kille som hade sex med sin bil, han va kar i sin bil som va en tjejbil forovrigt, hade sex med henne (avgasroret) flera ganger i veckan, men anvande alltid kondom saklart. Han brukade ocksa smeka henne och runka samtidigt och biltidningar gor honom upphetsad.


Han kopte nyligen en ny bil, en killbil, som han nu har inlett ett gay forhallande med, iborjan kande han det som att han va otrogen mot Ingo (tjejbilen) men dom har nu ett val fungerande forhallande alla tre.


Hans pappa vet om hans sexuella bedrift men inte hans mamma som han tror inte ar redo an..... hahahahahahaha oh my god sager jag.

Skulle min son ha sex med ett avgasror och inleda ett forhallande med en bil da skulle jag nog heller aldrig bli redo.


Det maste ju vara pahittat.. eller..? Tror det gatt pa tv ocksa, men man vet ju inte, alla tander vi ju pa olika saker haha.

Han smyger till och med ut pa natten till killbilen pa uppfarten, eftersom den inte star i garaget, och har sex med honom nar det ar morkt ute och ingen ser.


Ja jag sager da det...


Humous

Harliga torsdag ar har och, korst I alla tak, solen skiner :) eller ja inte konstant med den finns dar och kikar fram lite da och da. Jag hamtade just en 22:a fran maskinen men det maste vara slut pa kaffe for det smakar inte speciellt gott, som varmt vatten med mjolk i och tre korn kaffe ungefar..


Idag ska jag ata skottska jordgubbar, dom hade rabatt pa Sainsbury's imorse, bara £1.50 for en stor kartong, inte illa, sa fotboll (Hejja Spanien) och jordgubbar blir det ikvall..


Kroppen varker idag, sa skont.. och komiskt, nar jag kom hem efter gymet igar kande jag mig 10 ganger starkare och tyckte redan jag sag skillnad, fast det saklart inte ar mojligt ;) kanns nog sa bara for att jag varit soffpotatis i 6 veckor.


Jag langtar till imorgon, loningsdag betyder shoppingdag, har inte manga pence kvar i min bors nu, och imorgon ar det aven utgang, direkt efter jobbet tutar taxin sa fin-skorna ska putsas redan ikvall, vet inte om jag ska ha kjol, klanning eller jeans?


Snart lunch, idag har jag ingen delikat sallad tyvarr utan en vanlig sandwich, men det far ga, jag har ju morotter och humous till efteratt :)


Pa aterseende!


Dags att knyta sig!

Ja, dags att sussa, jag kom kors i taket ivag till gymet idag och det blev hardkorning, sa skont och vad man mar bra efterat, sa mycket energi man har fast man ar helt slut :)
Nu ligger min finaste har bredvid och ser varm och kramgo ut sa jag ska sluta.
Oh ja just ja, Tyskland vann ikvall sa imorgon haller vi tummarna for Espana.. Olé!

Sov gott alla kara, imorgon ar det torsdag, harliga torsdag!

xx

Efter regn kommer solsken..

Regn regn regn... har precis haft lunch, god fetaost sallad fran Sainsbury's.

Det blev inget gym igar som planerat men jag ska forsoka ga idag, jag maste verkligen ta tag i detta snart eftersom jag ska till landet nedanfor Frankrike i Augusti, da vill man ju vara en pingla pa stranden och inte en flodhast i stan liksom.


Jag har iaf gett K lite ledtradar om hans lilla present men vill ge nagra fler sa han far grubbla och fundera lite ;) vet bara inte vad jag kan saga utan att avsloja att vi faktiskt ska aka utomlands?



Maryam - tack for din sota kommentar, jag hoppas du mar som en princessa och njuter av livet och framforallt av sommaren :) I underbara Glasgow ar det inte sa mycket sommar just nu tyvarr, men jag latsas att solen skiner och det finns mycket man kan piffa upp sin regniga vardag med utover solsken!
Hur gar designandet forresten? Jag kanske anstaller dig snart vet du.. Puss Puss



Nej.. dags att aterga.. inga slantar om man inte jobbar vet ni!

xxx


Ett handskrivet brev..

... kom med posten idag.

Jag ar sa ledsen i hjartat men minnen ska fa avsluta min kvall.

Sov gott kära!


Musarm

Jag tror jag har fatt musarm.

Hela forra veckan varkte det i handen och upp i armbagen, och jag trodde det skulle bli battre under helgen, men icke.

Sa jag har knyckt en ny musmatta, en ergonomisk med mjuk gelekudde sa jag hoppas att det sa hjalpa.



Jag har en sjoman inne for intervju idag, han verkar ok, tack o lov, det ar ont om duktiga sjoman just nu, dom flesta ar bara o kasta i sjon.

Men Mr Karlsson verkar duglig sa han ska snart fa aka tillbaka till hotellet och gotta sig i haggis (urk) som beloning sa han ar redo for mer jobb imorgon.


Appropa Hagggis, jag har faktiskt testat, men usch sa ackligt, fast gillar man polsa sa gillar man nog haggis, samma sak ungefar.

Ni vet val att haggis ar ett litet djur som lever uppe i bergen och den har bara tre ben, sa nar dom jagar den sa forsoker dom alltid fa ut den pa oppen mark, dom kan namligen bara springa i cirklar och den blir da lattare att fanga.. det ni!



Nu ar det snart dags att ga hem..
xx


Soliga mandag

Det ar val typiskt.. nar helgen ar over och det ar mandag da minsann tittar solen fram.. men jag e glad for det, gor ju den forsta dagen pa veckan annu lite trevligare :)

Nu ropar alskling att vi ska aka till jobbet, vi hors kanske under dagen.. hej sa lange!

xx

Sista dagen pa denna vecka.

Sondag ar har och regnet star i sig.. sa mysigt och va inne med tanda ljus och en kopp te och manga avsnitt av vanner.. jag ska saklart gora lite nytta idag ocksa, men nu ska jag mysa en stund forst.

K har golf idag, jag hoppas han vinner, och jag skulle printa en massa kort till hans ena fodelsedags present nu nar han inte ar hemma.. men naturligtvis glomde jag en sladd pa jobbet sa nu kan jag inte skriva ut.. jag far planera lite istallet hur det ska se ut och hur manga bilder osv

Fredagen hade jag med mig en tarta med svenska flaggor pa till jobbet och firade lite midsommar.. kavllen blev inte mycket till midsommar trots planer men kanske battre nasta ar..

 

Lordagen blev det shopping, K kopte skor och skarp, jag kopte skor och nya underklader och sa kopte vi fler delar till var randiga serie som jag alskar :)

 
 

Igar blev det bara mys hemma med godsaker och film.. lite halvt midsommarfirande en dag forsent :)


Nu ska jag aterga till min kopp te och mina vanner avsnitt.. innan jag ska ta tag i dagen.
xx

Dan fore midsommarafton!

Idag ar det torsdag vilket betyder att det ar underbara midsommarafton imorgon, och dom flesta av er dar hemma far vara lediga. Jag jobbar imorgon men jag ska baka en tarta i kvall coh fira med den pa jobbet imorgon.. mums.. jordgubbstarta slart allt. Sen har jag printat ut en fin midsommarstang ocksa som jag ska tejpa upp har pa mitt skrivbord, blir jag riktigt excalterad kanske jag kor ringdanslektion pa lunchen. Jag alskar hogtider, jag onskar jag kunde ha langbord fullproppad med svenska godsaker, goda sommartartor, flaggor, midsommarstanger och underbara vanner runtomkring mig, och en och annan nubbe saklart och nagra snapsvisor pa det :)


Inte mycket till sommar har just nu.. regnet oser ner och stackars alskling ar ute och spelar golf hela dan.. hua.

Jag ar tack o lov inne och sitter och vantar pa min goda wok till lunch som kocken lagade igar, som vi at medans vi tittade pa pinsamma fotbollen, gud vilket daligt spel, jag va laddad med sverige troja, alskling va laddad med sverige troja, vinet i hogsta hugg satt vi dar och vantade pa vinst.. men icke.. ja la vackert tillbaka lilla trojan i garderoben och hoppas jag far damma av den igen om 2 ar.. sa nu hejjar jag pa Spanien istallet.. dels pga min lilla connection jag har med landet, dels min atra efter delikata tapas och dels for att jag ska dit pa liten semester i sommar, jag kan ju dessutom nagra ord pa spanska.


Vad ska ni gora pa midsommar?


Suck och pust

Jag sitter har och glor pa tv och vantar pa min underbaraste.. men nu vill jag inte vanta mer.. varfor maste det ta halva dan och spela golf, det regnar dessutom sa sa kul kan det val anda inte vara?!
Jag ska iaf laga middag till K kommer hem, det blir hemmarullade kottbullar, pa K's begaran, kanns som det ar det enda jag lagar har hemma, iof lagar jag nastan aldrig mat nufortiden det ar ju kockens uppgift :)

Ja jag kan val ga och borja hacka lok eller nat.. pa aterseende!


Semesterplaner

Nu har jag kommit pa vad jag ska ge K i fodelsedagspresent, och jag hoppas det finns kvar och ar sa bra som det star..
Kan inte skriva exakt va det ar da han kikar in har i bland, trots att han inte forstar sa kan han kanske koppla, sa jag ska skriva i koder:
Det ar iaf en resa i manaden efter juli till ett stalle i norra delen av landet som ligger nedanfor Frankrike.
Hoppas ni forstar.. en storstad nara kusten som borjar pa bokstaven 'be' alltsa :)
Ah jag haller tummarna att det gar vagen!


Morn

Idag skiner inte solen tyvarr men inte hanga lapp for det, det ar ju tisdag.
Idag ska jag skrubba fiskarnas lilla krypin, gymet ska val besokas ocksa for forsta gangen pa jag vet inte hur lange, K ska spela golf ikvall, och sa ska jag jobba saklart, inte att forglomma.



Jag hade tankt trycka en t-shirt at K till hans 30 ars dag, bara som en kul grej, men jag kan inte komma pa nagot bra att skriva, har ni nagra ideer?? Jag behover hjalp, sen maste jag ocksa kopa en present saklart, men vad koper man till sin pojkvanns 30 ars dag.. jag kan ju inte kopa en skjorta och en slips liksom ;) maste ju vara nagot lite mer specielt.
Jag har redan en grej som jag ska gora men jag behover nagot matrealistiskt, som en klocka eller liknande, klockor har han men nagot at det hallet.. usch sant har ar svart!


 


Sussedags

Mer tvatt blev gjord idag, alsklingen gjorde supergoda Tuna steaken med chili och ingefara och en god feta-oliv sallad och ett glas vin till, Big Cat Diary har vi kollat pa, spannande som aldrig forr, manga avsnitt av Friends och nu lagar K soppa, som alltid annars saklart, jag tror det lagas soppa varannan dag har hemma och oftast hlav elva pa kvallen :)
Nu ska jag gora honom sallskap i koket en stund och sen ska jag krypa till kojs i alsklings varma armar..

Sov gott!


Alskar dig! xx

Mandag

Ny vecka ar har och solen skiner, vilken bra start.
Helgen va sa mysig, SATC pa fredag kvall och ett glas vin pa Massimo efter, vilken bra film, se den om ni inte redan sett den.
Pa lordag hade vi  forst Jacks 1st Birthday party och sen gick vi och sag pa fotbollen, det blev nagra glas vin men vi kom hem ganska tidigt och ringde takeaway och mos framfor tvn istallet. 
Sondagen gjorde vi inte mycket forutom att tvatta och plocka undan, storhandla och lata oss, jag gjorde en appelpaj med vaniljsas fran IKEA till.. mmm himmelskt... perfekt sondag!

Har kommer lite bilder fran helgen: (jag har aven lagt till lite bilder i tidigare inlagg, sa ga ner och kika)


Har star vi utanfor Hilton, tornet ni ser ar Oran Mor - en kyrka som ar omgjord till bar, valdigt trevlig sadan.


Lilla Jack gillade alla presenter och ballonger och tartan.


Fotbollseftermiddag - dock utan supportutrustningen da det va kalas innan


Underbart goda nachos och en kall Corona fick avsluta fotbollskvallen


Haj pa parlor.

Igar fick jag smyckesryck nar jag kom hem och gjorde ett armband och 2 orhangen, sota som socker, ska forsoka visa bild men har ju bara min iphone och ta bilder med och och den ar inte bast pa narbilder/detaljer tyvarr.

FREDAG ar det ju ocksa och ikvall ska jag se SATC the movie.. antligen.. jag ar ju bara 2 veckor sen men har inte haft tid forran nu, alla sager iaf att den ar riktigt bra sa jag ska ta pa mig biopumpsen och ladda upp med popcorn :)

Ingen shopping idag forrutom en liten leksak till lilla Jack som fyller 1 ar imorgon, han har bjudit oss pa sitt kalas pa Hilton Grovenor sa vi ska dit kl 13.00 imorgon och ata bullar och dricka saft, jag kopte en skoldpadda som man ska banka pa med en hammare sa ploppar huvudet ut, det ska han nog gilla.

Sen ar det ju Sverige-Spanien imorgon ocksa sa det ska vi ga ut och se efter Jacks kalas, jag ska leta reda pa allt som ar gult och blatt hemma och sa ska jag lara K att sjunga Hejja Sverige friskt humor..... det har ar allvar!

Pa sondag ar det Fars dag har borta sa da bar det nog av ut till familjen Fraser kan jag tanka mig pa en bit mat, och sa ska jag gora min tredje assessment pa kursen, tredje och nast sista, inte langt kvar nu tills jag har ett 'Diploma' i sjokunskap! Det kommer jag nog har stor nytta av i framtiden...?!

Tick tack... klockan snurrar alldeles for sakta... jag ar liksom redo for helg nu.. och K sa for en stund sedan att han skulle bli sen hem ikvall.. typiskt!

Jag har iaf massor med bilder jag ska lagga upp senare sa hall ut.. jag vet att ni langtat efter att fa se masar, batar och nagra skaggiga sjoman ;)

Ajokens
xx

Har ar smyckena - dom 2 sma orhangena ar swarowski kristall hjartan.


Armandet ar svart att se men det 'gula' ar sma swarowski fjarilar, hur sott som helst pa.


Har kommer lite bilder fran batbesoket pa Ireland:

Kaptenen, Navigatorn, Chief Engineer och Mhairi langst bort


Masarna sprang fram och tillbaka framfor fonstrerna och kikade in pa oss


Mitt jatterosa rum :)


Varat hotel nere i Rosslare - valdigt mysigt


Dagen innan vi kom dit hade en man tagit sjalvmord genom att hopppa fran baten.. hemskt


Och sist lite bilder fran var mysiga lordag tillsammans forra helgen pa en av Michaels Caines reastauranger:








Pa taget

hej, sitter nu pa taget fran rosslare till Dublin. Hektiska dagar har det varit och ont om internet. Jag langtar hem nu, saknar min alskling as jag haller pa o bli galen. K har ju varit i helsingfors sedan I mandags och jag pa Ireland, fast inte dumt att vi faktiskt rest samtidugt for en gangs skull, tyvarr inte till samma stalle dock. Runt 4 kommer vi till Dublin och da ska vi hitta ett trevligt stalle for lite mat, flyget gar inte forran 9 ikvall. Hitresan va jobbig med 7 timmar sent flyg och jag ar sa trott nu, tidig start, sent i sang och mycket jobb, ikvall ska jag krypa tatt intil min basta och sova sa skont I min egna sang.. Det ska bli underbart :) Imorgon kommer bilder, nu ska jag aterga till kossorna ute pa angarna som svishar forbi utanfor fonstret har pa fina Ireland. Puss o adjo!

7 juni

Hej alla sommarpinglor,

Jag har parkerat mig sjalv pa en filt pa 'balkongen' med en kopp te och kaka... mmm solen skiner och jag har precis fixat mina naglar.. roooda blev dom, finfint.

Inte mycket har blivit gjort idag, jag solar benen lite nu och har mest bara plockat undan har hemma, K ar pa golftavling hela dan, akte innan 8 i morse tror jag, jag sov som en klubbad sal sa jag har inte sa stor koll.

Tapas, vin o kortspel blev det igar, vi fortsatte turneringen i Ace's High och gissa vem som leder med 20-18 i dagslaget, ja inte ar det K iallafall ;) moaahhahhaha..

Oj nu kommer gullhjartat hem, sa nu ska jag ga och pussa pa honom istallet...

Trevlig lordag mina vanner, jag ska uppdatera er imorgon om min romantiska kvall som vantar :)

Tapas, vin och kortkvall


'Balkong'mys - har ju bara en fransk balkong men det funkar det med!


Svenska Nationaldagen

Jag vill bara onska er alla en harlig nationaldag och jag hoppas ni kan njuta av solen ordentligt.
Har lyser solen med sin franvaro tyvarr och jag far inte heller ha ledigt, tycker dock att dom borde respektera mina helgdagar som svensk i ett annat land ;) men jag jobbar flitigt pa iallafall.

Glasgow flaggar for Sverige idag och onskar er en underbar dag!


Inget Ikea

Nej, det blev myskvall hemma istallet.
Nar jag kom hem lag min nya fina almanacka innan for dorren, en lila med vit text och jag ar jattenojd, den ar perfekt.
Nu sitter vi i soffan, kocken lagade jattegod curry till middag och vi njuter av ett glas vin.









Varje kvall halv 8 gar det ett program som heter Big Cat Diary, det handlar om dom stora katterna i Afrika,
vi spelar in varje avsnitt sa vi inte ska missa hur det gar for leoparden Bella och geparden Kike :)
det ar verkligen spannande, som en safari thriller ungefar.

Big Cat Diary features the daily lives of the lions, leopards and cheetahs living in Kenya's Masai Mara on BBC1


Nu ar det snart dags att skutta i sang, jag ska bara kolla SATC forst, nedrakning av dom 10 basta avsnitten pa tv, nu ar det 4:e plats, premiaren har ju redan varit men jag har inte hunnit se den an och jag har hort att den ska vara grymt bra!

Sleep tight everyone!
xx

5 Juni

Idag ar det mulet, fast jag har ju blivit ganska van efter mina 2 ar har, sen sags det ocksa att kossorna alltid lager sig ner innan det ska regna, vilket faktiskt oftast stammer, fast jag har inte hunnit checka nagra kossor an sa jag gar ovetandes, ser dock morkt ut.


Jag bytte ju min klanning igar till en storlek mindre och nu sitter den som handsken,
jag har aven kortat kjolen lite och den blev sa sot sa sot..

Jag ska visa bild senare, men har inte visat K an och han smygtittar ju pa min blogg ibland, sa det far bli pa lordag.


Ikvall ska vi till Ikea, eller jag ska, K slapps av pa Braehead (stort shoppingcenter), jag daremot ska lukta pa svenska mobler, kaka en vurre med bro, och inhandla lite fina pryttlar, och saklart, inte att forglomma, genomsoka den heliga foodshoppen... vilket himmelrike!


Det ar ikvall, nu ar det jobba som galler.

Ses.
 


Underbara onsdag

Onsdagar ar ju som sagt en av mina favvodagar, och idag skiner solen och gor det till en ovanligt bra onsdag.

Mina klanningar jag kopte igar var det fel storlek pa, en for liten och en for stor.. sa jag ska ga tillbaka idag och byta, hoppas pa att dom passar battre.

Pa mandag nasta vecka aker jag till Dublin, har inte hunnit med och se Irland an sa det ska bli trevligt. Ska iof till 2 av mina batar sa det ar ingen semester men lite paus fran kontoret ar ju alltid trevligt.

Den ena ar en liten Fast Craft, ingen lyxkryssning tyvarr, har blir det 4 timmar hav fran Irland till Wales och tillbaka och lite sjosjkuka pa det. Jag blir ju liksom inte sjosjuk i vanliga fall, jag gillar nar det gungar lite, fast pa dessa batar mar man inte bra kan jag lova.


Nu ar det snart lunchdags, K gjorde god sallad till mig till lunch och jag skymtade oliver i.. mmmm han e bra handig min alskling, men forst blir det jobba i 30 min till sen byta klanningar.. sen far jag mumsa lunch.



Stena Lynx III - Fastcraft

Desk-kit

Idag pa lunchen kopte jag ett rott litet kit till mitt skrivbord for bara £1.. man maste ju lyxa till det ibland och gud sa mycket roligare det blev att jobba helt plotsligt nar jag kan hafta papper med min nya fina roda glansande haftapparat :)



Jag kom dessutom tillbaka med en massa annat trams - vi var ju till 'Poundland' dar allt kostar ett pund sa man passar val pa..
Sen kom jag aven tillbaka med tva jattesota klanningar, dock inte fran Poundland. Jag ska se om jag kan ta en bild pa dom, en vardagsklanning med jattefint monster och en som jag kanske ska ha nu pa 'overrasknings' lordag om den passar. Jag ska hem och prova ikvall, provar ju aldrig i affaren, lattare och prova ordentligt om man ar hemma.

Nu hoppas jag att min gulligaste sambo vill aka hem snart, solen har letat sig fram och jag vill hem och ata en god middag, ta en promenad i kvallssolen och mysa med min basta!

Ajokens adjo!

Natti Natti

Nu ar det sova som galler, vi har haft mysig mandags kvall med Vanner pa tv och kocken som lagat fantastisk god wook, han e bra duktig min alskling.
Nu ligger vi i sangen och K kollar pa en grymt trakig film sa jag ska nog kolla igenom min Asos tidning istallet.

Jag har forsokt klamma K pa hinter om lordag, men det gar inte sa bra, han ar tyst som muren, sa ge mig lite tips pa hur jag kan 'forleda' honom och fa fram en liten ledtrad eller tva ;-)

Godnatt!!


Prinsessfin till midsommar!

Igar bestallde jag en massa parlor och gulligt trams sa jag kan gora egna smycken, hittade en jattebra hemsida med hur mycket fint som helst sa jag kunde bara inte lata bli - tji tjing hem i brevladan bara.

Och idag fick jag ett mail fran http://www.personligalmanacka.se/ att min har blivit ivagskickad, vet inte hur lang tid det tar for dom att skicka till UK dock men har jag tur kanske denna vecka, vi far ju post aven pa lordagar har - superbra.

Sen har jag aven brakat med banken idag eftersom mitt bankkort gick ut i April och jag har fortfarande inte fatt nagot nytt eftersom dom inte skickar utomlands, men tydligen skickar dom utomlands nu (kan ju vara svart att bestamma sig) sa det borde komma snart det med.. Forst sa dom aven att jag va tvungen att byta kod, men nu far jag tydligen behalla samma vilket e tur for det ar basta koden nagonsin :)

Oj.. fick just detta sms av min kara sambo, jag alskar overraskningar, va tror ni det kan vara?
Jag vill ha lordag NU tack!! :) hihi

'Have booked a little surprise for you on Saturday evening, don't go planning anything now, I need you for several hours from 7pm onwards. xx'



Ja, och sa kopte jag en jattesot klanning i fredags som jag glomt att visa (min ar dock ljusgul) - ska bli min midsommarklanning!
Broderie Anglais Dress


Lunch

Idag har jag varldens godaste lunch med mig - Fetaost/Cashewnotter sallad med citronpeppar stekt lax.. mmmmm
Jag laaaangtar till lunchdags, bara 20 min kvar nu :)
Kurr i kaggen!

Happy Birthday!

Grattis Grattis till min underbara Ebba som fyller 24 ar idag!
Jag hoppas du far en helt fantastisk fodelsedag!
Hipp Hipp Hurra!



Underbara Juni

Godmorgon,

Juni ar har vilket betyder att sommaren ar har pa riktigt, och det marks pa vadret... det ar underbart.
K har golftavling idag sa han akte vid 8 i morse, jag har bara tagit det lugnt, kakat frulle och kollat pa gossip girl.
Jag ska gora ett ryck och hoppa in i duschen och sen ska jag tvatta lite och plocka undan, K kommer nog hem runt 1-2 sa da ska vi val njuta av solen antar jag.
Jag har iaf brant mig rejalt, man glommer ju latt att solen tar sa bra sa har i borjan och efter 4 timmar i stekande sol kan jag saga att jag ar rodare an rodast haha..

Har kommer lite bilder fran var picniclordag:
(klicka for storre)
   
Jag alskar att vakna nar solen skiner in genom persiennerna, vackra vyer langs vagen och varmt ochskont va det igar.


Var lilla buffe


Supersmarrig lunch


Min underbara alskling - du ar mitt allt!

RSS 2.0